beekse bergen aanbieding

Safaripark Beekse Bergen ligt vlakbij Tilburg, in de plaats Hilvarenbeek. Het dierenpark heeft een oppervlakte van 120 hectare en huisvest bijzondere diersoorten die je tijdens safari’s van dichtbij kunt bewonderen. Ga bijvoorbeeld in de boot, de auto, de bus of te voet op safari langs leeuwen, giraffes en zebra’s. Wil je Beekse Bergen met korting bezoeken? Er zijn regelmatig Beekse Bergen aanbiedingen of Beekse Bergen deals waardoor je voordelig een leuke dag tussen de dieren doorbrengt. Beekse Bergen met korting bezoeken is extra leuk!

Last minutes
beekse bergen aanbieding
Vroegboekkorting en Last minutes
Profiteer het hele jaar van scherpe aanbiedingen. Zowel vroegboekkorting als lastminutes...Show More
Profiteer het hele jaar van scherpe aanbiedingen. Zowel vroegboekkorting als lastminutes beschikbaar. Show Less
- 40%
Dierentuinen tot 40% korting!
Dierentuinen tot 40% korting!
Elke dag de beste acties. Ontdek Dierentuinen met korting!
Elke dag de beste acties. Ontdek Dierentuinen met korting! Show Less

Dierentuin Hilvarenbeek

Beekse Bergen is een safaripark in Hilvarenbeek, vlakbij Tilburg. Het dierenpark heeft een oppervlakte van 120 hectare en is qua oppervlakte het grootste dierenpark van de Benelux. In dit safaripark kun je uiteraard zelf op safari, bijvoorbeeld in een auto, op een boot, in een bus of te voet. Tijdens deze avontuurlijke safari’s zie je de meer dan honderd diersoorten die in Beekse Bergen wonen. De safarimogelijkheden zijn kenmerkend voor het park en maken het dagje uit tot een echte belevenis. In het safaripark is er tevens entertainment voor kinderen, worden er workshops georganiseerd en zijn er leuke activiteiten.

Welke dieren zijn er in Beekse Bergen?

Beekse Bergen huisvest meer dan honderd verschillende diersoorten die ieder een eigen verhaal hebben en er eigen gewoontes op nahouden. Tijdens de safari’s leer je over de diersoorten die in het park te vinden zijn. Tijdens de bootsafari kom je dieren zoals de neushoorn, het kameel, de zeehond en de jak tegen. Tijdens de autosafari of bussafari zie je onder andere leeuwen, giraffes, neushoorns, Kaapse buffels, cheeta’s en zebra’s. Te voet zie je ook een aantal van deze dieren, net als de hyena, de chimpansee en de panter. Met meer dan honderd diersoorten is de kans groot dat je tenminste een aantal van je favoriete dieren tegenkomt.

korting beekse bergen
Bezoek Beekse Bergen in Hilvarenbeek met korting.

Toegangsprijzen Beekse Bergen

Om het safaripark Beekse Bergen te bezoeken, heb je een ticket nodig. Je koopt de tickets zowel online als aan de kassa, waarbij het online ticket voordeliger is. Een dagkaart voor personen vanaf tien jaar kost €28 aan de kassa en €26 online. Kinderen van 3 t/m 9 jaar kunnen voor €22 naar binnen met een online ticket en betalen €24,50 aan de kassa. Baby’s en peuters tot en met drie jaar mogen het park gratis in. Houdt rekening met extra kosten voor een parkeerkaart wanneer je met de auto komt.

Toegang tot Beekse Bergen met korting

Een eenvoudige manier om Beekse Bergen met korting te bezoeken is door je ticket online te bestellen. Zo bespaar je makkelijk €2 per ticket en ga je goed voorbereid naar het safaripark. Ga je vaker naar Beekse Bergen? Met een abonnement bezoek je het safaripark het hele jaar lang onbeperkt voor €68 per persoon. Dit kan uit als je drie keer of vaker naar het park komt. Het safaripark bezoeken met een groep kan ook Beekse Bergen korting opleveren. Groepen vanaf twintig personen betalen €22 per persoon voor een ticket en voor zorginstellingen geldt €15 per persoon. 

Beekse Bergen aanbiedingen en deals

Op zoek naar een goede Beekse Bergen aanbieding? Er zijn regelmatig Beekse Bergen aanbiedingen waardoor je het dierenpark met korting in kunt. Op dagen zoals Black Friday en Cybermonday vind je regelmatig goede Beekse Bergen deals en ook tijdens de Bol 10-daagse of de BTW dagen profiteer je van Beekse Bergen korting. Een andere mogelijkheid is een combinatieticket, waarbij je Beekse Bergen combineert met een andere activiteit en zo van een speciale prijs voor de twee tickets profiteert. Zo bezoek je twee attracties met korting.

De geschiedenis van Beekse Bergen

Het Leeuwenpark Beekse Bergen werd officieel geopend in 1968 met de komst van de leeuwen in dit gebied. In dit park konden mensen leeuwen vanuit de auto observeren, wat nieuw was en hierdoor veel bezoekers trok. Het park breidde uit met een gebied voor jachtluipaarden in 1970 en daar kwamen door de jaren heen steeds meer dieren bij. De naam veranderde dan ook van Leeuwenpark Beekse Bergen naar Safaripark Beekse Bergen. Met de toevoeging van het wildpark in 1980 besloeg het safaripark in totaal 120 hectare. Er zijn altijd verbeteringen doorgevoerd in het park en nieuwe safari’s aangelegd, bijvoorbeeld te boot of te voet. Bij het 50-jarige jubileum werd het Safari Resort geopend.

Speelland Beekse Bergen

Naast het safaripark is er ook Speelland Beekse Bergen. Hier beleven kinderen een dag vol met waterpret en speelplezier. Er zijn verschillende attracties, waardoor je je geen seconde hoeft te vervelen. Ouders kunnen tot rust komen op het zandstrand en zo geniet het hele gezin van het Speelland Beekse Bergen. Voor het speelland heb je een apart ticket nodig, dit is niet hetzelfde ticket als voor het safaripark.

Safari Resort en Lake Resort Beekse Bergen

Wil je overnachten in Beekse Bergen? Dat is mogelijk in een van de leuke accommodaties. Je kunt in het Safari Resort slapen in een accommodatie tussen de wilde dieren, wat een bijzondere belevenis is. In het Safari Hotel geniet je van een luxe hotelkamer met uitzicht op de dieren in het park. Liever in een bosrijke omgeving? Dan verblijf je in het Lake Resort dat ook bij Beekse Bergen hoort. Door te overnachten in Beekse Bergen kun je bijvoorbeeld een dag in het safaripark combineren met een dag in het speelland. Het is de uitgelezen mogelijkheid om even heerlijk tot rust te komen.

Doelgroep

Safaripark Beekse Bergen is een leuk uitje voor jong en oud. Zowel volwassenen als kinderen leren hier over de verschillende diersoorten en genieten van de safari’s die je kunt doen in het park. Inclusief een overnachting is het een leuk weekendje weg, bijvoorbeeld in combinatie met een dag in het speelland voor de kinderen. Een bezoek aan Beekse Bergen kan op verschillende manieren ingericht worden en is recreatief en educatief voor alle leeftijden.

Openingstijden Beekse Bergen

Het safaripark Beekse Bergen is 365 dagen per jaar geopend en je kunt dus op iedere weekdag in het safaripark terecht, ook tijdens de weekenden of op feestdagen. De openingstijden variëren per seizoen. Zo is het safaripark in de winterperiode bijvoorbeeld van 10:00 tot 16:30 uur geopend, terwijl je in de zomervakantie van 9:30 tot 17:30 bij Beekse Bergen terecht kunt. Op de website vind je een kalender waar je per dag de openingstijden kunt zien. Controleer via de kalender of er bijzonderheden zijn op de gewenste dag en wat de exacte openingstijden zijn.

Adres en route

Het safaripark Beekse Bergen ligt in Hilvarenbeek, in het zuidoosten van Tilburg. Je bereikt het safaripark zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Beekse Bergen beschikt over meerdere parkeermogelijkheden. Het gaat hierbij om betaald parkeren, waarbij de parkeertarieven verschillen per parkeerterrein. Met het openbaar vervoer reis je vanaf Tilburg Centraal met de bus naar de halte Safaripark. Buslijnen 142 en 143 stoppen hier. Adres:
Safaripark Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek