Online winkelen is erg populair. En dit is niet zonder reden: de afgelopen jaren is online shoppen steeds makkelijker gemaakt. Vrijwel alle Nederlanders hebben toegang tot het internet en kunnen daarmee met enkele klikken online producten bestellen. De online winkeliers hebben ook niet stilgezeten: bestellingen worden vaak nog dezelfde dag verzonden waardoor deze de volgende dag al thuisbezorgd kunnen worden. Dit maakt online shoppen erg gemakkelijk en daardoor ook steeds populairder. Sinds de Corona pandemie heeft online shopping een nog grotere vlucht genomen en zijn zelfs veel mensen vertrouwd geraakt met het online bestellen van boodschappen. Maar wat is er nog leuker dan online shoppen? Online shoppen met korting! Op deze pagina helpen wij om zo goedkoop mogelijk online te winkelen.

Veilig online shoppen

Online fraude is een van de meest voorkomende fraudes ter wereld. Daarom is het belangrijk om altijd even op te letten wanneer je iets online gaat bestellen. Op deze pagina geven we een aantal tips om veilig online te winkelen. Voordat je ergens een product koopt check dan altijd eventjes de volgende zaken:

 • Als je bij een voor jou bekende shop koopt, controleer dan altijd even de URL of je daadwerkelijk op het goede domein zit zonder spelfouten.
 • Controleer of een webshop is aangesloten bij een keurmerk of waarborg. Je kan hierbij denken aan Thuiswinkel.org of Qshops.
 • Lees de reviews van een webshop. Dit kan via Google, Trustpilot of bijvoorbeeld kieskeurig.nl.
 • Lees de voorwaarden van een website voordat je deze akkoord geeft bij bestelling.
 • Bekijk de contactpagina en controleer of het adres, telefoonnummer en overige contactgegevens duidelijk vermeld zijn.
 • Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, is dat meestal ook zo. Bij twijfel: niet doen.

Kleding winkelen met korting

Ben jij op zoek naar betaalbare kleding? Bekijk dan eens een van de onderstaande winkels. Over het algemeen richten deze winkels zich op jonge volwassenen tot gezinnen met een beperkt budget, en hebben een diverse collectie voor dames, heren en kinderen.

 1. H&M – betaalbare mode voor het hele gezin
 2. Zara – trendy mode voor vrouwen, mannen en kinderen
 3. C&A – betaalbare mode voor het hele gezin
 4. WE – casual kleding voor vrouwen
 5. Only – casual kleding voor vrouwen
 6. Mango – trendy mode voor vrouwen
 7. Primark – budget mode voor het hele gezin
 8. HEMA – betaalbare mode voor het hele gezin
 9. Vero Moda – casual kleding voor vrouwen
 10. The Sting – casual kleding voor vrouwen