leen bakker met korting

Met Leen Bakker aanbiedingen ben je verzekert van een heerlijk interieur in jouw huis. Het doel van de grootste meubel- en interieurwinkel van Nederland is dat jij weer kan genieten op betaalbare manier van je huis en tuin. Mooi wonen moet betaalbaar en toegankelijk, maar tegelijkertijd natuurlijk ook modern en kwalitatief zijn voor iedereen. Hier vertellen we alles over hoe je de beste Leen Bakker deals krijgt en hoe je bij producten van Leen Bakker met korting kan krijgen. De beste Leen Bakker korting krijgen kan met de ‘Prijstoppers’. Simpele, maar leuke, artikelen zijn enorm scherp geprijsd en krijgen over het algemeen sterke reviews. Kijk eens op de categorie prijstoppers op de website voor de beste Leen Bakker deals.

Ontstaansgeschiedenis Leen Bakker

De meubel- en interieurwinkel ontstond al meer dan honderd jaar geleden toen Cornelis Bakker zijn eerste winkel opende in Rotterdam. Eerst verkocht hij alleen stoffen en garen uit een simpel en klein pandje in het oude Rotterdam. Het was pas in 1953 toen zijn zoon Leen begon met de keten in huidige vorm. Tegen het jaar 1975 zorgde zoon Arie ervoor dat er in de hele Benelux al zo’n 180 filialen werkten: een unieke prestatie in ons kleine landje. Het bedrijf werd sindsdien twee keer verkocht en is nu in handen van het Gilde Investment Management – dezelfde eigenaar als van het vergelijkbare bedrijf Kwantum. Inmiddels heeft het bedrijf van de Bakkers zeker 170 winkels in zowel Nederland als België (oh ja, ook een op de Nederlandse Antillen). 

Met ruim 100 jaren ervaring brengt Leen Bakker aanbiedingen die nog steeds vernieuwend zijn en ook nog eens van uitstekende kwaliteit. Dat alles gaat samen met een perfecte service en een goede prijs. In de laatste tien à vijftien jaar schoten ook de verkopen via de webshops (zowel de Nederlandse als de Belgische versie) enorm omhoog. Maandelijks zijn er bijna 4 miljoen klanten die de winkel online bezoeken en 2 miljoen die fysiek naar de winkel gaan op zoek naar de beste Leen Bakker aanbieding. Daarmee is de winkelketen de grootste van zijn soort in Nederland. 

Wist je dat…

Bij deze winkel is het mogelijk om voor een fotoreportage voor kranten, stylisten, redacties enzovoort producten te lenen. Is dat niet vet? Wist je dat Leen Bakker de mooiste advertentiefolder van Nederland heeft? Het is het zeker waard om die eens te bekijken op hun website voor de laatste Leen Bakker korting voor jou.

Inspiratie bij Leen Bakker

Op de website staan altijd veel ideeën over de laatste trends qua interieur. Onder het kopje ‘advies en inspiratie’ worden de laatste woontrends uitgelicht. Daar zijn ook de Live Sessies te zien met tv-presentator Shelly Sterk en de styliste Femke Baten die alle laatste stijlen en ideeën vertellen. Zo heb jij weer een hoofd vol inspiratie voor jouw interieur. Stylisten kunnen ook precies advies geven op maat voor jouw woon-, slaap-, of werkkamer. Dan is er ook nog voor nog meer inspiratie de Leen magazine. “Maak je huis een gezellig thuis”, is de slogan. Je koopt bij Leen Bakker met korting de mooiste tuintafel, divan, keukentafel en vloertapijten. 

Gerust winkelen bij Leen Bakker

Waarom kan jij als consument gerust winkelen naar Leen Bakker deals? De winkelketen is namelijk steeds duurzamer en legt de lat voor zichzelf erg hoog als het gaat over het klimaat. Maatschappelijk verantwoord ondernemen ligt in de kern van de winkelketen. Zo kan je bij de meeste van de ruim 170 winkels je oude lampen, armaturen, batterijen en andere oude producten kunnen achterlaten. Deze producten worden allemaal op duurzame wijze gerecycled. Wist je dat op veel van de winkels in de winkelketen ook zonnepanelen liggen? Zo koop jij producten bij Leen Bakker met korting en zorg je ook nog eens voor het klimaat. Winkel verantwoord!

Duurzaamheid bij Leen Bakker

Het is voor de winkelketen erg belangrijk om duurzaam te ondernemen. De grondstoffen op de wereld houden een keer op dus er moet verstandig mee worden omgegaan. Eén van de manieren waarop het bedrijf dat doet is om de transportafstanden te verminderen. Een vrachtwagen die minder ver hoeft te rijden, stoot minder CO2 uit. Met het ontvangen van het keurmerk Lean & Green voor gezond transport sinds 2015 probeert het bedrijf de ecologische voetafdruk te verminderen. En hé, een beetje kosten besparen is ook niet fout. Daardoor kan jij weer naar Leen Bakker aanbiedingen kopen.

Ook houdt het bedrijf goed oog op hoe de producten worden geproduceerd. Denk bijvoorbeeld aan het FSC- of PEFC-certificaat, dat jou als klant verzekert dat het hout in je zojuist gekochte Leen Bakker aanbieding, ecologisch verantwoord is. Het bedrijf heeft zelfs een speciale afdeling ‘Kwaliteit en Milieu’, die de kwaliteit van producten onderzoekt en het langs de lat van milieueisen legt.

Leen Bakker aanbieding

Het doel van de keten van meubel- en interieurwinkels is naar eigen zeggen om iedereen ertoe in staat te stellen “van hun huis een thuis te maken”, zo klinkt de slogan. Er zijn verschillende jaarlijks terugkerende acties en deals waar je terecht kan bij de Leen Bakker met korting van wel 50 procent soms.  Vaak heeft de keten rond de meivakantie de ‘Mega Korting Weken’ van Leen Bakker met korting op tientallen, of wel honderden interieur- en meubelartikelen van tot wel 40 procent. Ook zijn er bijvoorbeeld 14 dagen lang ‘de 100 grootste aanbiedingen’ bij de Leenbakker. De honderd beste producten van de Leenbakker zijn dan afgeprijsd. Meestal is deze actie in de maartmaand. Een andere zo af en toe terugkerende actie is de ‘Prijsparade’, het is nooit van tevoren duidelijk wanneer deze acties gelden, dus kijk vooral op de website voor jouw Leen Bakker aanbieding

Na het nieuwe jaar is er altijd een beetje luwte vanwege de dure decembermaand en ook Leenbakker speelt daarop in. De hele maand van februari is er de actie “Groots ingekocht, Groot voordeel”. Op veel producten voor slaap-, woon- en badkamers zijn er tientallen producten afgeprijsd. Natuurlijk is het handig om af en toe op de webshop te kijken. Daar staan antwoorden op alle praktische vragen en kan je zoeken naar de Leen Bakker korting die jij nodig hebt.

Leen Bakker Outlet

Bij de Leen kun je altijd terecht voor korting, al is het alleen al bij de ‘Outlet’. Er is altijd wel een afdeling met afgeprijsde producten van Leen Bakker met korting. Vaak zijn dat producten die niet passen bij het assortiment van dat moment, maar die misschien nog prima passen in jouw interieur. Koop hier de lekkerste fauteuils voor als je ’s avonds tv wil kijken of koop die paar stoelen voor je keukentafel die je nog miste. Dat alles kan natuurlijk voor een sterk verminderde prijs. Voor de goedkoopste meubels loop je daarom dus altijd even binnen. Wie weet heeft de Leen Bakker aanbiedingen waaraan niemand kan tippen.

De Leen Bakker heeft allerlei handige manieren om net een paar euro meer te besparen. Denk aan een verlanglijstje: zet de producten die jij graag wilt kopen meteen op je lijst en bestel ze pas wanneer er een keer korting is op die producten. Ook kun je handig met Sinterklaas of met Kerst deze lijst mailen naar jouw vrienden. Zo weten ze precies wat jij wilt. Ook kan het altijd handig zijn voor een paar leuke kortingen om een Mijn Leenbakker account aan te maken. Daar zijn altijd exclusieve Leen Bakker aanbieding te vinden voor de terugkerende klant. 

Leen Bakker Klantenservice

Met de klantenservice is de winkelketen een van de betere van Nederland. Zo kan je een meubelstuk, gootsteen of lampenkap soms tot wel 100 dagen na aankoop terugbrengen als je het product toch niet wil of niet tevreden bent. Het terugbrengen is altijd gratis. Aan dezelfde balie kun je altijd advies krijgen over het interieur van jouw woon-, slaap-, of badkamer.

Bij de winkel kun je altijd producten op maat laten maken, denk aan gordijnen, tapijt en raamdecoratie. Heb je kliklaminaat gekocht en zelf even geen zin in het in jouw woonkamer te klikken? Bij de Leen laat je het doen. De speciale dienst kan jouw kliklaminaat komen leggen. Heb je iets besteld voor tien uur in de avond? Dan krijg je het de volgende dag in huis.

Volg Leen Bakker online

Meld je aan voor de nieuwsbrieven voor producten van Leen Bakker met korting in jouw postvak. Zo kom je nooit een week te laat aankakken voor een gemiste kortingsactie. Ook kun je de winkelketen volgen op Facebook, Pinterest, Instagram en zelfs Twitter. Wil je weten waar de dichtstbijzijnde Leen is in jouw dorp of stad? Meestal staat deze ergens langs de woonboulevards op industrieterreinen. Kijk voor de vestiging in jouw buurt op de website.