Deelnemers Museumkaart Drenthe

Heb jij een Museumkaart en ga je binnenkort naar het mooie Drenthe? Dan vraag je je vast af welke musea meedoen aan de Museumkaart. Met een Museumkaart, ook wel bekend als de museumjaarkaart, heb je onbeperkt toegang tot vele musea in Nederland. Voordat je een weekendje weg gaat naar Assen, Meppel of bijvoorbeeld Eelde dan loont het om even de deelnemers te checken. Daarom hier op een rij de deelnemende musea van de museumkaart in Drenthe.

(meer…)

Lees verderDeelnemers Museumkaart Drenthe

Airfryer met korting

De airfryer wint aan terrein in Nederland. Het is een handig apparaat die het frituren in vet vervangt. We proberen allemaal zo gezond mogelijk te leven. Minder gefrituurde snacks eten is dan een belangrijke stap voorwaarts. Wij hebben voor jou de beste airfryer acties en aanbiedingen op een rijtje gezet. Bekijk hier alle airfryer aanbiedingen en schaf een airfryer aan met korting of cashback.

(meer…)

Lees verderAirfryer met korting

Sauna met korting

Wie gaat er niet graag een dagje relaxen in een sauna resort? Uren bubbelen, rustig een boekje lezen of lekker stomen in het stoombad. Daar kan je iedereen toch warm voor krijgen. Er zijn in Nederland een heleboel welnessresorts waar je uren kan doorbrengen. En het liefste voor een lage prijs. In dit artikel vind je de 10 mooie plekken in Nederland om met korting naar de sauna te gaan.

(meer…)

Lees verderSauna met korting

HEMA Bungalowweken – Met korting naar Center Parcs

Wil je weer eens iets leuks doen in de natuur? Bijvoorbeeld genieten van mooie gesprekken onder een prachtige sterrenhemel, de spanning voelen wanneer je op een wilde wildwaterbaan raast, of samen met anderen pootjebaden in het meer terwijl je de frisse boslucht inademt. Op zulke momenten voel je dat je echt leeft.

Vanaf 179
hema aanbieding
Naar Center Parcs voor Scherpe prijs
Geniet nu via HEMA tickets extra voordelig op één van de geselecteerde parken van Center...Show More
Geniet nu via HEMA tickets extra voordelig op één van de geselecteerde parken van Center Parcs in Nederland en België. Show Less
(meer…)

Lees verderHEMA Bungalowweken – Met korting naar Center Parcs

Zuinig Wassen: zo bespaar je energie van de wasmachine

Geld besparen willen we het liefste allemaal, maar veelal weten we niet wat de mogelijkheden zijn als het gaat om besparen. Toch zijn er meer mogelijkheden dan je in eerste instantie gedacht had, waardoor ook jij kunt besparen op de energierekening. Sta jij wel eens stil bij de wassen die jij draait in de wasmachine? Je kunt namelijk door je wasmachine op een andere manier te gaan gebruiken al leuk besparen op je energierekening. We horen je bijna denken, hoe kun je nu zoveel besparen met de wasmachine. Deze hebben we flink onder de loep genomen, waardoor ook jij flink kunt gaan besparen! Weet jij welke mogelijkheden jouw wasmachine heeft en hoe jij dit het beste aan zou kunnen pakken?

(meer…)

Lees verderZuinig Wassen: zo bespaar je energie van de wasmachine

Eenvoudige bespaartips die je direct kunt toepassen

Besparen is iets wat veel mensen willen, maar soms is het lastig om te weten hoe je dit het beste kunt doen. Gelukkig zijn er eenvoudige manieren om geld te besparen, zonder dat je hier veel moeite voor hoeft te doen. Hieronder beschrijf ik enkele tips voor hoe je geld kunt besparen.

(meer…)

Lees verderEenvoudige bespaartips die je direct kunt toepassen