kwantum met korting

Rolgordijnen die op maat zijn gemaakt. Een strak tapijt dat past bij jouw vloer. De meest gemakkelijke fauteuils in de juiste kleur van jouw binnenhuis design. En het prachtigste en tegelijkertijd handigste servies. Kortom, alles wat je nodig hebt om beter te wonen, vind je bij Kwantum met korting. De winkelgigant is de grootste woondiscounter in de Benelux met producten voor alles om een huis in te richten. Van ramen tot vloeren en van keukens tot verf. De ideale winkel als jij snel beter wil wonen. Er is vast wel een van de 100 winkels bij jou in de buurt waar jij producten van Kwantum met korting kan kopen. Naar schatting hangen in ongeveer 1 op de 4 Nederlandse huishoudens wel gordijnen van Kwantum met korting op maat gemaakt. Er is ook een speciale dienst die snel en voordelig jouw kliklaminaat in huis legt. Wist je dat deze dienst per jaar 2400 kilometer aan laminaat per jaar legt. Dat is zo ver als twee keer van Amsterdam naar Berlijn. Moet je nagaan! 

Wooninspiratie bij Kwantum

Met de speciale Digimagazines is het mogelijk voor klanten om slimme oplossingen, leuke ideeën en nieuwe technologieën te bekijken. Zo is het mogelijk om door de laatste trends de creatiefste inspiratie op te doen op het gebied van wonen. Blader bijvoorbeeld door een magazine over vintage wonen, met een olielamp een papieren lampenkap en vernieuwde funky patronen uit de retro jaren zestig. Stoelen en kasten met de iconische ronde voeten zijn nog steeds enorm in. Of zoek je juist iets moderns? Ook prachtig zijn de moderne materialen die het oog een rustgevende vibe en postmoderne tijdsgeest geven. Kortom, alles is te vinden bij een van de honderd plus vestigingen: koop alles voor jouw huis bij Kwantum met korting en de laatste Kwantum deals. Elk nieuw seizoen heeft Kwantum aanbiedingen die passen bij de tijd van het jaar. Dus met elk nieuw seizoen kan jij een nieuw design toepassen in je woon- of slaapkamer.

Verantwoord investeren

Niet alleen ben je bij Kwantum aanbieding gegarandeerd van de laagste prijs. Ook wil de keten je ervan verzekeren dat het dé manier is om verantwoord te investeren in een nieuw design van jouw keuken of woonkamer. De winkel doet aan MVO – Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dat houdt in dat het bedrijf onderneemt met het oog op de toekomst en de volgende generatie. En dat het zowel mensen als het milieu respecteert. Duurzaamheid is de kern en transparantie over hoe producten tot stand zijn gekomen. De volgende generatie – onze kinderen – staan centraal bij Kwantum aanbieding. Het is een belangrijk aspect om te wonen op een niet belastende manier voor het klimaat.

Duurzaam Kwantum aanbieding

Duurzaamheid staat ook voorop in bijvoorbeeld de vloerkleden die je bij Kwantum met korting kan kopen. De handgemaakte vloerkleden dragen het Care & Fair label. De vloerkleden worden gemaakt in landen waar soms kinderarbeid voorkomt, zoals India en Pakistan. De woonketen wil dat natuurlijk voorkomen, zodat deze kinderen wel naar school kunnen en een hoopvollere toekomst kunnen hebben. Care & Fair is een organisatie die ervoor zorgt dat kinderen die werken in de tapijtindustrie een betere toekomst kunnen hebben. Weet dus dat jouw tapijt met zorg en eerlijk is gemaakt.  Ook kan de woonketen haar klanten ervan verzekeren dat hout is geproduceerd in duurzame bosbouw. Dat is belangrijk want bossen – zeker tropisch regenwoud – neemt veel CO2 op en produceert zuurstof. Als die bossen worden gekapt is dat natuurlijk slecht voor het milieu. Met Kwantum deals waar hout in zit ben je altijd verzekerd van het FSC-keurmerk die illegale houtkap die slecht is voor het klimaat tegengaat. Ook kan je er bij de woonketen vanuit gaan dat alle producten recyclebaar zijn.

Historie Kwantum

Het eerste filiaal werd geopend in 1976 in Woudenberg. Ondernemer Joop Steenbergen doopte de woonwinkel de Kwantum Hallen. Dat ‘Hallen’ was afgeleid van de Hallen-Bioscoop in Amsterdam, waar een filiaal van de woonwinkelketen werd geopend. In de jaren zeventig kwam de ‘doe-het-zelf’ markt op. Waar voorheen veel werd gedaan door specialisten, kwam er nu een markt op met mensen die zelf wel wilden klussen: zelf een kliklaminaat leggen is ook nog eens goedkoper, was de redenering in die jaren. De formule was succesvol. In 1986 nam het Nederlandse Macintosh concern de winkels over en in 2015 werd Kwantum (inmiddels afgekort zonder ‘Hallen’) weer verkocht: inmiddels is het Gilde Equity Management eigenaar van alle ruim 100 vestigingen. De kans dat jij een van deze vestigingen tegenkomt in de ‘woonboulevard’ bij jou in de buurt is vrij groot.

Sinds 2007 is er ook een online webshop met allerlei Kwantum aanbiedingen en producten. Maandelijks telt de woonwinkel wel 1,5 miljoen unieke bezoekers in Nederland en België. 

Kwantum aanbiedingen

“Je hoeft geen geld te hebben om wel stijl te hebben”, klinkt het in de reclame van de woonwinkelketen. Er zijn altijd veel producten van Kwantum met korting: altijd is er wel korting op een deel van het assortiment. Voor de laatste kortingen en Kwantum aanbiedingen is het zaak om de folder in de gaten te houden of te abonneren op de nieuwsbrief. Soms zijn er stoelen, meubels, gordijnen of vloeren met wel 30, 40 of zelfs 50 procent korting. Wist je dat je bij Kwantum korting krijgt als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief? Je krijgt eenmalig 5 euro tegoed op je webshop. Is dat niet ideaal? 

Kwantum korting krijg je ook met de vele twee (soms drie of zelfs vijf) halen één betalen acties. Vaak zijn dat de meer kleinere producten in het assortiment. Denk aan kaarsen, pannenlappen, verhuisdozen of kerstverlichting. Niet te min kan dat een flinke duit schelen. De woonwinkel geeft ook vaak kortingen als het gaat om service: vaak betaal je flink bij voor bijvoorbeeld het leggen van tapijten, vinyl of laminaat, maar met een ‘Gratis Gelegd’ actie ben je al gauw veel minder duur uit. “Dat ze het kunnen maken voor dat geld”, praat de reclame.

Natuurlijk zijn er ook Kwantum deals met Black Friday waar vast iets voor jou tussen zit. Koop meer dan 10.000 artikelen met een korting van wel 50 procent. Let wel op! Op is op, dus ga snel naar een woonwinkel bij jou in de buurt voor de Kwantum aanbieding die jij graag wilt.

Kwantum met korting

Je bent altijd verzekerd van korting bij Kwantum aanbiedingen als je die goedkoper vindt bij de concurrent. Deze laagste prijsgarantie geldt voor het hele assortiment. Als je een product bij de woonwinkel koopt en vervolgens het product even verderop in de woonboulevard voor minder tegenkomt, dan krijg je het prijsverschil terug. Bovendien mag je ook nog eens een tegoedbon van 10 procent korting bij je volgende Kwantum aanbieding ontvangen. Dat is nog eens een laagste prijsgarantie!

Let wel op de kleine lettertjes: de laagste prijsgarantie geldt tot twee weken na aankoop, dus kom niet na een maand nog aanzetten. Let ook op de prijs van het product inclusief (!) de dienst van leveren, dat komt vaak iets duurder uit. Toch geldt de garantie wél voor actieprijzen. Je kunt een lagere prijs op verschillende manieren aantonen: een kassabon, advertentie, folder of foto is voldoende.

Kwantum op Youtube

Soms moet je je ramen opmeten of je gordijnen. Als je zelf iets meet, draag je daar eigen verantwoordelijkheid voor. Als iets op maat is gemaakt zoals een rolgordijn of een vloertapijt, kan die niet meer worden geretourneerd. Op het YouTube kanaal staan allerlei video’s waar medewerkers klanten helpen met deze stappen. Zo weet je precies wat je moet doen. Of zoals de slogan in de reclame het zegt: “Wie slim is, haalt Kwantum in huis.” Zit je nog steeds met vragen en weet je niet wat je moet doen? Medewerkers kunnen altijd vragen beantwoorden online via sociale media, telefoon of via de website. Je kan altijd ongebruikte of ongeopende producten terugbrengen naar de balie.

Vaak is de bezorgservice ook de dienst die jouw nieuwe rolgordijn, parket of gordijnrails komen monteren. Meestal krijg je de dag van tevoren een tijdsraam van twee uur waarin de monteur langskomt. Ben je druk? Geen probleem! Pas de bezorgtijd aan op een moment dat bij jou past. Ben je op zoek naar een Kwantum filiaal bij jou in de buurt? Kijk op de website voor de woonwinkel in jouw stad en houdt tegelijk de laatste aanbiedingen, kortingen en acties in de gaten. Je kunt altijd gratis parkeren bij de woonwinkels, dus maak je daar vooral geen zorgen over.