korting bij rituals

Houd jij van het Nederlandse cosmeticabedrijf dat zich niet alleen op producten richt, maar ook meditatie en mindfulness? Heb jij je wel eens verdiept in de filosofie van het bedrijf om een balans te vinden tussen ‘ziel, geest en lichaam’? Dan ben je vast op zoek naar de laatste producten van Rituals met korting! Het enorme assortiment van luxeproducten van de winkelketen spreekt een grote groep consumenten enorm aan. Producten voor hygiëne, zeep en crèmes met een oosters gevoel zijn populair en ook de parfum of smaakjes thee zijn erg lekker. Wij willen je helpen de beste Rituals deals die goed zijn voor je portemonnee te vinden. 

Geschiedenis van Rituals

In de vorige eeuw bestond het bedrijf nog niet eens. Moet je nagaan hoe snel dat is gegaan! Pas in het jaar 2000 werd het bedrijf opgericht door ondernemer Raymond Cloosterman. Hij had ervaring als medewerker bij het bekende Unilever. Cloosterman begon met een paar vrienden – ook ondernemers en investeerders – aan de Amsterdamse Herengracht. De eerste winkel van de keten kwam in de bekende winkelstraat de Kalverstraat. Inmiddels, ruim twee decennia later, is het bedrijf gegroeid tot ongekende proporties als internationale keten.

Binnen twintig jaar had de winkelketen ruim 900 winkels in meer dan 30 landen. In 2020 opende zich een prachtige winkel onder de naam ‘House of Rituals’. Deze afdeling geldt als ‘vlaggenschip’ van de keten. Er is een ‘body spa’ en ook een oosters restaurant. De gemiddelde omzet van het bedrijf is ruim een miljard euro. Het bedrijf van Cloosterman wil er al ruim twee decennia alles aan doen om mensen te laten genieten van het leven. En het verzorgen van zowel de mind als het lichaam is daar een grote bijdrage aan.

Rituals Aanbiedingen

Met alle Rituals aanbiedingen wil het bedrijf laten zien dat er meer is dan alleen de verkoop van producten. De formule van het bedrijf is dan ook meer een soort mindset dan een product zelf. De winkelketen vindt het belangrijk dat jij als klant het maximale uit het leven haalt en er bewust van kan genieten. Een product van Rituals met korting moet dus niet alleen een product zijn, maar een ervaring. Denk aan een lekker warm bad met speciale zeepjes en hygiëneproducten of een heerlijke sfeer in huis dankzij de geurtjes uit verre landen in Azië en Afrika. Zo vinden de klanten van de winkelketen geluk in de normale dingen van het leven. Wat is jouw eigen favoriete Rituals aanbieding? 

Over Rituals

Iedereen heeft zijn eigen rituelen of gewoontes, waar niemand echt bij stilstaat. Een kop thee in de morgen, even lekker douchen of een halfuurtje op de bank in de woonkamer met de benen omhoog. Dat zijn de momenten waar mensen het meest van genieten, even tot rust komen. De winkelketen wil jou als klant daarbij helpen en erbij stil te staan. De beste sfeer, de lekkerste geurtjes, de meest exotische theesmaakjes. Met de juiste Rituals deals kun jij optimaal genieten.

Het bedrijf haalt de inspiratie uit het oosten – de Oriënt. Er wordt hard geprobeerd om verschillende tradities en oude kennis uit Azië om te zetten in producten die dat gevoel, die ervaring mee kunnen geven aan klanten. Zeker als je iets cadeau geeft aan iemand, dan is het niet alleen een materieel ding, maar een ervaring. Dat is waar de winkelketen in gelooft en zich met allerlei Rituals deals op richt. Het bedrijf wil niet alleen maar ‘schoonheid’ verkopen, luidt het citaat van de oprichter, “maar is er om jou je goed te laten voelen”. Dat is het doel, zodat jij kan genieten van alle producten van Rituals met korting.

Rituals cadeau tips

Speciaal om dat gevoel er optimaal uit te laten komen heeft de nog jonge winkelketen een magazine. Dat is een blog met daarin alle laatste nieuwtjes en trends in de winkel. Lees bijvoorbeeld acht goede tips om de sfeer in jouw woonkamer te verbeteren. Ook wat meer filosofische vragen bespreekt de blog: het verschil tussen geluk en blijdschap. Natuurlijk behandelt de blog de beste cadeaus voor een verjaardag of Kerst. Wist je dat er een speciale lijst is met tracks van ‘mood-boosting’ muziek, speciaal als je rust aan je hoofd wilt. Ben je fan van de formule van de winkelketen? Dan is het goed om de blog in de gaten te houden. 

Duurzaamheid bij Rituals

Het bedrijf doet er alles aan om alle Rituals aanbiedingen op een verantwoorde manier te produceren. Alle producten die palmolie bevatten dragen bijvoorbeeld het keurmerk van RSPO. Ruim twee derde van het hele assortiment bestaat voor minstens 90 procent uit natuurlijke ingrediënten. Wist je dat het bedrijf nu speciale verpakkingen verkoopt die kunnen worden bijgevuld. Het doel van het bedrijf is om alle verpakkingen zo te maken dat er geen plastic meer wordt weggegooid. Ideaal om de planeet te redden! Zo voorkom je dat verpakkingen gelijk moeten worden weggeworpen en dat is beter voor het klimaat en het milieu. Voor elke verkochte ‘refill’ beloofde het bedrijf een boom te planten, te beschermen of te herstellen.

De teller gaat richting de 3,5 miljoen verkochte refills en dus zijn er net zo veel bomen geplant of verzorgd door het bedrijf in India en Kenia. Bomen zijn erg belangrijk voor het klimaat en het milieu. Niet alleen nemen bomen CO2 op en stoten ze zuurstof uit, ook houden ze water vast en zorgen ze voor een verlaging van de temperatuur in steden. Doe jij ook mee met de beweging van ‘refill’ verpakkingen om de planeet te redden?

Rituals korting

Ook in de wereld van rituelen en de producten die daarbij passen zijn er nieuwe trends en vernieuwde collecties. Dat betekent dus ook een outlet in de winkels waar je producten van Rituals met korting kan kopen. Af en toe biedt Rituals aanbiedingen aan met cadeaus met voor jou nog onbekende producten. Populair is bijvoorbeeld de jaarlijkse adventskalender waar elke dag een nieuwe Rituals aanbieding op staat. Deze verschijnt elk jaar in de herfst. Je kunt 24 dagen achter elkaar een vakje openen en er een cadeautje uit halen. Van kleine potjes crème tot geurtjes, alles komt voorbij in de 24 dagen tot kerst. Wil je de kalender met korting? Koop hem dan ná de feestdagen, als advent alweer voorbij is. Vaak is de kalender dan goedkoper.

Veel producten kun je bij Rituals met korting vinden in de feestdagen. Denk aan Sinterklaas, Kerst, maar ook Valentijnsdag en Vader- of Moederdag. Je kunt je voor de laatste Rituals deal aanmelden voor de nieuwsbrief zodat je nooit een actie mist. Ook zijn er vaak acties met een set of pakket producten van dezelfde ‘Ritual’. Denk aan de Ritual of Samurai of de Ritual of Ayurveda. Deze speciale aanbiedingen zijn te vinden zodat jij alles van jouw favoriete Rituals met korting kan kopen. 

Rituals winkels

Voor de beste ervaring is het natuurlijk van belang om te weten wat jij nodig hebt. Je kunt altijd in één van de vele winkels in Nederland terecht met jouw vragen en voor de laatste Rituals aanbieding. Er zijn verschillende soorten winkels, grote, kleine of piepkleine shop-in-shops. Daar vind je jouw favoriete producten waarop Rituals korting geeft. Waar je ook binnenloopt, er is altijd wel een medewerker die jouw vragen kan beantwoorden met deskundigheid en kunde. Welke collectie past nu het beste bij dat wat jij nodig hebt? Welke geuren passen bij jou? Of wat is leuk als cadeau te geven?

Webshop Rituals

Voor alle artikelen van Rituals met korting kun je terecht op zowel de webshop als in de fysieke winkel. Wil je echt de sfeer proeven van de producten? Dan is een winkel toch wel het beste! Ook kun je in de winkel de geuren ruiken, zalfjes voelen en zelfs uittesten. Een bezoek aan een fysieke winkel is dus echt wel een aanrader, beter dan alleen de webshop. Ben je al bekend met het assortiment en wil je gewoon een refill, dan kun je natuurlijk snel en eenvoudig jouw favoriete producten bestellen via internet. Bestel gauw de laatste Rituals aanbiedingen! 

Besteed je in de webwinkel meer dan 30 euro aan de beste Rituals deals? Dan is de verzending helemaal gratis. Natuurlijk is het niet altijd mogelijk om een geopend zalfje terug te sturen naar de winkel en geld terug te krijgen. Voor de voorwaarden wat betreft terugbrengen en retourneren kan je terecht op de website. Wist je dat het bedrijf altijd bereikbaar is via Whatsapp? Ideaal voor als je een vraag hebt over het bedrijf of een product. Volg hen ook op sociale media.