honkemoller met korting

Wie op zoek is naar de allermooiste en meest stijlvolle lingerie komt al snel bij Hunkemöller uit. Het merk staat bekend als echt kwaliteitsmerk en één van de grote namen op lingerie gebied. Hunkemöller is een van oorsprong Nederlands bedrijf, gericht op lingerie en actief over grote delen van de wereld: van Europa tot in het Midden-Oosten en van de Caraïben tot in Noord-Afrika. Het Nederlandse kwaliteitsbedrijf heeft duidelijke Duitse roots. Het was de Duitse immigrant Wilhelm Hunkemöller die het bedrijf met zijn Nederlandse vrouw oprichtte.

Historie van Hunkemöller

Hunkemöller bestaat sinds 1886. Aanvankelijk droeg het bedrijf ook de achternaam van Wilhelms vrouw: Hunkemöller Lexis. In de eerste jaren werden er alleen korsetten geproduceerd. De familie richtte behalve in Amsterdam ook winkels in Rotterdam en Utrecht op. Het bedrijf kwam in 1974 in bezit van Vendex-dochterbedrijf Confendex B.V. ‘Lexis’ werd verwijderd uit de bedrijfsnaam. In de opvolgende jaren werd er flink uitgebreid in zowel binnen- als buitenland. Zo werden er nieuwe filialen geopend over de grens in België. Ook kwamen er op het Nederlandse grondgebied verschillende franchisevestingen bij. Vendex verkocht Hunkemöller later aan Maxeda. In 2010 wisselde het hand naar investeringsgroep PAI partners. Het bedrijf breidde van ruim 400 winkels uit naar meer dan 700 vestigingen. In 2015 wisselde Hunkemöller nog maar eens van hand en kwam het in de handen van Carlyle.

Assortiment Hunkemöller

Het bedrijf staat bekend om zijn unieke aanbod modekleding. Je vindt er alles op het gebied van lingerie, nachtkleding, ondergoed en luxueuze badkleding. Sinds 2012 vind je er zelfs een collectie sportkleding. Traditionele korsetten vind je bijna niet meer. Ze zijn vervangen door veel comfortabeler figuur corrigerend elastisch ondergoed. Ook heeft Hunkemöller door de loop der jaren verschillende unieke, nieuwe producten op de markt gebracht. Denk aan het T-shirtbeha, voorzien van zachte stretch cups, evenals lichte beha’s met een gelvulling en zelfs een beha met klittenbandvullingen waarmee je als klant zelf het push-up effect kan bepalen. Sinds 2017 biedt Doutzen Kroes ook eigen collecties lingerie aan onder de naam “Doutzen’s Stories”.

Hunkemöller korting: My Hunkemöller

Sparen voor speciale kortingen? Sluit je dan aan bij het Hunkemöller loyaliteitsprogramma. Binnen het programma kun je punten sparen om extra’s mee te sparen. Je krijgt punten als je in de winkel een aankoop doet, maar ook via de app of website. My Hunkemöller leden worden beloond met exclusieve services, evenals de fraaiste kortingen en mooiste cadeaus. Hoe meer punten je opspaart, hoe hoger je level van membership wordt. Elk level brengt unieke voordelen met zich mee. Hoe hoger je membershiplevel: hoe meer voordelen je krijgt. Als je heel veel winkelt, maak je bijvoorbeeld aanspraak op limited edition producten. Je ontvangt exclusieve uitnodigen voor evenementen en spaart voor de fijnste korting vouchers.

Passion Points sparen

My Hunkemöller maakt gebruik van zogenaamde Passion Points. Je spaart deze punten en bouwt daarmee een bepaald saldo op. Het Membership programma bestaat uit 4 niveaus. Je niveau wordt bepaald door de hoeveelheid punten die je hebt gespaard. Hoe meer punten je spaart, hoe hoger het bedrag op de kortingsvouchers. Doe je 12 maanden geen aankoop bij Hunkemöller, dan zul je 1 level zakken. Member worden en punten sparen kan ook via de app.

Geldigheid en verzilveren Passion Points

Terwijl je Hunkemöller Member account voor altijd geldig blijft, komen je Member Points na een periode van vijf jaar accountinactiviteit te vervallen. Ook komen de punten te vervallen als je in de afgelopen 265 niet minstens één aankoop hebt gedaan. Je komt dan terug te vallen op eindbalans van het vorige membership level. Het is zaak om op tijd je punten te verzilveren. Het inwisselen van punten geeft je onder meer toegang tot exclusieve vouchers.

Inschrijven voor de Hunkemöller nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe Hunkemöller aanbieding, korting of exclusieve actie? Schrijf je dan in voor de nieuwsletter. Gebruik je voor- en achternaam, e-mail en geboortedatum. Hierdoor zal je altijd snel op de hoogte zijn van nieuwe aanbiedingen.

Lingerie Gift Card

Hunkemöller heeft ook zijn eigen cadeaukaart, de Lingerie Gift Card. Je kunt van deze bon zelf de gewenste waarde bepalen. De Lingerie Gift Card is de ideale gift voor een vriendin, jé vriendin of vrouw. Een terugbetaling van je aankoop met de gift card wordt op de kaart teruggestort zodra je ermee betaald hebt. Je kunt de Gift Card zowel online gebruiken als in de winkel.

Hunkemöller deals op National Glamour Day

Glamour Day valt jaarlijks aan het begin van het nieuwe modeseizoen. Op deze dag mag je hoge kortingen verwachten op de collecties. In 2021 bijvoorbeeld werd er 20% korting gegeven op de hele Hunkemöller collectie. Hou er rekening mee dat de National Glamour Dat korting niet in combinatie met een ander soort aanbieding of korting kan worden gebruikt. De naam Glamour Day wordt nog altijd veel gebruikt, al staat de dag tegenwoordig bekend als ELLE Shopping Day & Night. Elle Shopping Day is overigens niet de enige speciale promotie dag die je bij Hunkemöller ziet.

Hunkemöller korting tijdens Black Friday

Black Friday is een Amerikaanse koopjesdag die traditioneel gezien eind november plaats vindt. Black Friday valt altijd net na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. De exacte datum verschilt van jaar tot jaar. Op Black Friday kun je bij Hunkemöller producten met extra korting shoppen. De korting op je gehele aankoop wordt meestal automatisch verrekend. Black Friday is het stipt vanaf 00:00. Dus als je er vroeg bij wilt zijn, dan kan dat ook.

Hunkemöller aanbiedingen op Singles Day

Een andere feestkoopdag waar Hunkemöller traditioneel aan meedoet, is Singles Day. Op deze dag, die elk jaar op 11 november (11:11 – viermaal een één, een single) valt, krijg je spectaculaire Singles Day kortingen. Die kortingen zijn er niet alleen voor de vrijgezel. Zowel online als in de winkel kun je profiteren van scherp geprijsde kleding en de fraaiste lingerie. Singles Day is een dag die in China is ontstaan, bij wijze van grap, door vier vrijgezelle studenten. Het begon als feestdag voor vrijgezellen, maar uiteindelijk zijn winkels ermee aan de haal gegaan. In eerste instantie werd de dag alleen in China gevierd, maar tegenwoordig wereldwijd.

Hunkemöller korting op Cyber Monday

Cyber Monday is net als Black Friday uit Amerika afkomstig. De dagen worden altijd samen gevierd. Cyber Monday is de maandag volgend op Zwarte Vrijdag. Ook op Cyber Monday kun je bij Hunkemöller hoge en lucratieve kortingen scoren. Waar Black Friday vroeger vooral in fysieke winkels werd gevierd en Cyber Monday in webshops, zie je dat veel Nederlandse winkels gewoon beide dagen in de webshop en op fysieke locaties vieren. Des te makkelijker dus.

De Hunkemöller app

Altijd bezig met je telefoon? Shop je hier ook graag mee? Dan is de Hunkemöller app wellicht iets voor jou. Met deze app krijg je toegang tot het volledig aanbod in het assortiment. Als je de app downloadt en je bij My Hunkemöller aansluit, krijg je automatisch 10% welkomst korting.