kruidvat korting

Kruidvat is “steeds verrassend en altijd voordelig”. Wie kent de slogan van de bekendste Nederlandse drogisterij van Nederland en België niet? Kruidvat biedt alles op het gebied van zalfjes, persoonlijke verzorging, maar ook het bekende snoepgoed, schoonmaakmiddelen en meer. Het hoofkantoor bevindt zich in Renswoude en het distributiecentrum staat in Heteren. Ook staat er een kantoor in Antwerpen. Voor online aankopen is er het centrum in Ede.

Oprichting en historie van Kruidvat

Kruidvat werd in 1975 opgericht door het duo Dick Siebrand en Ed During. Onder de Kruidvat Holding vielen behalve de Kruidvat zelf, ook de Trekpleister en ICI Paris XL. In het Verenigd Koninkrijk valt Superdrug ook onder de holding. Daarnaast heeft Kruidvat een tijdlang een 50% belang in de Duitse drogisterijketen Rossmann in de landen Tsjechië, Hongarije en Polen. Sinds 2009 is Hadewych Minis de stem van de bekende “Steeds verrassend, altijd voordelig” leus. Vandaag de dag heeft Kruidvat bijna 1250 winkels in Nederland en België. Je vindt er een hoogwaardig, gevarieerd aanbod op het gebied van gezondheid, beauty en baby-artikelen.

Het Kruidvat eigen merk

Behalve producten van verschillende A-merken biedt Kruidvat ook veel eigen merk artikelen aan. De Kruidvat eigen merk producten zijn van hoge kwaliteit en bovendien altijd scherp geprijsd.

Kruidvat korting: de Kruidvat Club

Wist je dat er een Kruidvat Club is waar je lid van kunt worden? Als lid kun je sparen voor extra voordeel en maak je bovendien kans op gratis producten. Je kunt onder meer sparen voor wekelijks extra kortingen, exclusieve clubacties en spaarpuntenacties. De spaarpunten kun je inwisselen voor een goed doel of voor jezelf. Ook kun je voor 2.40 euro cadeau en gratis producten scoren. Kortom: er is genoeg voordeel te behalen als Kruidvat Club member.

Kruidvat aanbieding: de Kruidvat Baby Voordeelclub

Een andere manier om extra voordeel te behalen is met de Kruidvat Baby Voordeelclub. Deze club is speciaal voor zwangere vrouwen en kersverse moeders. Als clublid krijg je tijdens en na je zwangerschap extra korting op verschillende producten, maar ook handige tips en zelfs gratis producten. Je krijgt onder meer de speciale Kruidvat Baby Welkom tas gevuld met babyproducten. Enkele zwangere vrouw en ouders met kinderen tot negen maanden kunnen zich voor deze club inschrijven en profiteren van de exclusieve voordelen.

Exclusief voordeel voor baby’s

Als je lid bent van de exclusieve Kruidvat Baby Voordeelclub ontvang je met je ledenkaart tot je kindje 1 jaar oud is dubbele spaarpunten op verschillende producten van het Kruidvat Merk Baby. Sparen voor gratis producten gaat zo wel heel makkelijk. De enige producten die niet dubbel meetellen zijn geneesmiddelen en zuigelingenvoedsel voor kinderen van 0-6 maanden.

Kruidvat Kinderdagverblijf Service

Wist je dat de Kruidvat een eigen Kinderdagverblijf Service heeft? Deze biedt producten van eigen merk, zoals luiers, verzorgingsproducten, EHBO-artikelen en voeding voor een scherpe prijs. Het assortiment verzorgings- en voedingsproducten is specifiek afgestemd op de uniek behoeften van kinderdagverblijven en vergelijkbare organisaties. Wist je dat maar liefst 1 op 3 kinderdagverblijven dankbaar gebruik maakt van de Kruidvat Kinderdagverblijf Service?

De Kruidvat Bezorgservice

Kruidvat online maakt gebruik van een voordelige en snelle bezorgservice. Als je voor 12 uur hebt besteld, is je bestelling binnen 1-2 werkdagen in huis. Wist je dat er vanaf 100 euro gratis wordt bezorgd door heel Nederland? Je kunt online bestellen of telefonisch bestellen.

Kruidvat extra’s: de A.S. Watson Ideeëndag

Wist je dat Kruidvat altijd actief op zoek is naar nieuwe artikelen en ideeën? Om die reden wordt tweemaal per jaar de A.S. Watson Ideeëndag georganiseerd. Op deze dag kun je een verrassend en inspirerend idee presenteren aan de inkopers van Trekpleister en Kruidvat. Op deze dag laten mensen zien waarom hun product een waardevolle aanvulling op het Kruidvat assortiment. Op die manier blijft het assortiment verrassend en gevarieerd voor jou als consument.

Kruidvat vriendendeals

Speciaal voor vrienden van Kruidvat worden er wekelijks vriendendeals georganiseerd. Op deze dagen krijg je extra korting op producten in de vorm van zogenaamde ‘spaarknallers’. Heb je een Kruidvat spaarpas? Dan spaar je automatisch voor gratis producten en de actie 2.50 cadeau.

Kruidvat aanbiedingen: Black Friday en Cyber Monday

Black Friday wordt in Europa en Nederland populairder. De kortingsdag uit de Verenigde Staten is helemaal ingeburgerd. Ook Kruidvat is helemaal ingespeeld op deze bijzondere traditie. Wil je gebruik maken van de beste Black Friday Kruidvat deals? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang ruim op tijd een reminder. Je zult als eerste op de hoogte zijn van de bijzondere Black Friday kortingen dat jaar. Ook tijdens Cyber Monday – traditioneel de eerste maandag na Black Friday – mag je bij de Kruidvat rekenen op hoge (stapel)kortingen.