trekpleister met korting

Verzorging van je huid, shampoo voor het douchen en make-up voor de oogleden. Hier proberen we je alles te helpen vinden bij Trekpleister met korting. Je kunt bij de Trekpleister aanbiedingen vinden voor van alles en nog wat. Denk aan luiers voor baby’s, speelgoed voor kinderen, elektrische tandenborstels voor de gezondheid van jouw tanden en allerlei soorten vitamines. Eigenlijk heeft de drogistketen alles in huis voor het huishouden: van stofzuigers tot Senseo zetters en van herenboxers tot dames Bh’s en van crème tegen zonnebrand tot de leesbril. Altijd is er bij Trekpleister korting.

Trekpleister aanbiedingen

Wist je dat er elke week meer dan een half miljoen mensen naar een drogist gaan uit deze keten? Dat heeft volgens de keten zelf vooral te maken met de klantvriendelijkheid. De deskundigheid van het team van medewerkers is zeker in een winkel dat health en beautyartikelen verkoopt erg belangrijk. Er is altijd wel een medewerker bereid om jou te helpen aan de juist keus tussen het assortiment. Zijn het de schoonheids- of verzorgingsproducten waar jij vragen over hebt, of de vitamines, zelfzorgmedicijnen en ga zo maar door? In de winkel worden al jouw vragen beantwoord door medewerkers die weten waar ze het over hebben.

Geschiedenis Trekpleister

Het was De Boer winkelbedrijven dat de drogistketen in het leven riep in 1980. De naam van de winkelketen bedacht een medewerker. De Trekpleister werd daarmee samen met Mitra slijterijen dochterondernemingen van het latere Super de Boer. In 1998 kocht Kruidvat het bedrijf op. In 2018 had de keten zeker 185 winkels en bijna 2000 werknemers. In 2002 kocht de Watson Group het bedrijf op, waar ook het wereldberoemde ICI Paris bij hoort.

De laatste jaren is de drogistketen bezig zichzelf te vernieuwen. In verschillende steden, waaronder winkels Den Haag, Amsterdam en Ridderkerk ondergingen een complete make-over. Een hele rij winkels opende onlangs weer de deuren. Klanten zijn daar weer welkom in de vertrouwde drogisterij, maar met een nieuwe stijl. Is er bij jou in de buurt een winkel die een restylen ondergaat? Houdt dat goed in de gaten want bij heropening krijgen de eerste 200 klanten bij Trekpleister korting van wel 10 euro.

Stomerij Trekpleister met korting

Niet alleen voor de health en beautyproducten kun je bij Trekpleister aanbiedingen vinden. Ook kun je bij de drogist terecht voor het reinigen van colberts en gilets, nette broeken en overhemden en verschillende andere attributen zoals een stropdas of een strik. Het stomen van een bodywarmer, jurk of damesjas is mogelijk in de stomerij van de drogisterij. Hoe werkt dat? Heel simpel, je kunt je kledingstuk afleveren bij de kassa en de drogist gaat meteen aan de slag met het reinigen van jouw kleding. Het is mogelijk om de kleding, gereinigd en al, op te halen na een dag of drie. Kun je gelijk even door de winkel struinen op zoek naar producten van Trekpleister met korting! Reken vooral af met een glimlach want het is natuurlijk spotgoedkoop: vanaf 5,95 reinig je al diverse kledingstukken, enorm eenvoudig en goedkoop.

Duurzaamheid bij Trekpleister

Daarbij komt ook nog eens de passie voor duurzaamheid die de keten uitstraalt. In elke Trekpleister aanbieding komt dat naar voren. De keten wil maatschappelijk verantwoord ondernemen met aandacht voor het milieu, de werknemer en de klant en ook de mensen die de producten produceren. De keten wil graag de duurzame producten voor jouw gezondheid en schoonheid.

Eén manier hoe de winkelketen wil verduurzamen is op het gebied van verpakkingen. Er zijn natuurlijk miljoenen producten die jaarlijks worden verkocht in de drogisterijen en daar moest wat aan gedaan worden. In 2008 begon zowel de drogist zelf als moederbedrijf A.S. Watson zich actief in te zetten voor het klimaat. Daarom heeft de drogistketen speciale shoppers in het leven geroepen die goed zijn voor het milieu. Zo hoef je als klant nooit meer een wegwerp plastic tasje mee te nemen uit de winkel. En ken je die plastic potjes voor vitamines? De afgelopen tien jaar hebben ze die verpakking dunner gemaakt zodat er minder plastic nodig is voor de vitamines. Koop elke Trekpleister aanbieding gerust, wetende dat het duurzaam is ontstaan. Wist je dat de shampoo in de drogisterij nu in speciale plastic verpakkingen zit die kunnen worden gerecycled? Dat scheelt de keten al gauw 95.000 kilo minder nieuw plastic ieder jaar. Dat is natuurlijk een flinke opsteker voor het milieu. Een ander voorbeeld van hoe de keten met de tijd meegaat is de verkoop van Veganistische cosmetica. De drogisterij weet zeker dat de beautyproducten die het verkoopt niet getest zijn op dieren.

Trekpleister met korting

Vaak is er bij de Trekpleister korting en voordeel te behalen door interessante aanbiedingen, acties en deals en gewoon vaste lage prijzen. Altijd zijn er bij de Trekpleister deals die speciaal jouw portemonnee ten goede komen. Wekelijks komt de keten met een eigen folder waarin de laatste acties staan. Mis ook nooit meer een Trekpleister aanbieding door hen te volgen op Facebook of Instagram.

Soms zijn er speciale Trekpleister deals onder de noemer ‘Eigen Merk Actie’. Dat is een acties waarbij producten van de eigen drogisterij met korting worden verkocht. Er zijn veel producten bij de Trekpleister met korting. Zo koop je bijvoorbeeld op de bruistabletten van de drogist of de vitamine B12 tabletten. Bij die actie geldt dat het tweede product voor de helft van de prijs mee mag naar huis. Heb jij misschien een baby in huis? Ideaal, want je kunt luiers bij de Trekpleister met korting kopen voor jouw dreumes. Koop bijvoorbeeld drie pakken luiers voor 25 euro (normaal 29,97).

De leukste Trekpleister aanbieding is altijd de winactie. Er zijn altijd wel manieren om mee te doen met een loterij op basis van jouw kassabon. Zo lukte het Wilma een tijd geleden om 1 minuut gratis winkelen te winnen bij haar lokale winkel van de keten. Ze had binnen een minuut het mandje vol met de beste shampoo en de lekkerste geurtjes.

Trekpleister folder aanbiedingen

Vaak heeft de drogistketen ook actieproducten die specifiek kunnen worden besteld voor gratis verzending. Koop bijvoorbeeld drie zwemluiers van het merk Huggies en wees verzekerd van gratis verzending. Of koop producten van Bioré voor de verzorging van jouw huid en krijg het gratis thuisbezorgd. Gratis verzenden van de overige producten kan al vanaf 21,99. 

Voor die extra Trekpleister korting is het ook handig om te sparen. Je krijgt een zegeltje bij elke 5 euro die je besteed. Die zegel staat voor één spaarpunt en bij 12 spaarpunten kan je bijvoorbeeld zijdezachte badhanddoeken uitkiezen. Heb jij jouw kaart al vol? Let wel op! Het sparen van spaarpunten kan alleen in de fysieke winkel. Bij sommige actieproducten kan je een extra spaarzegel ontvangen.

Om altijd wat meer te sparen is het goed om te kijken naar de laatste Trekpleister deals in de categorie ‘multipakken’. Heb je een groot huishouden (of een grote kast) koop dan bijvoorbeeld 6 flessen shampoo of 4 potten tandpasta. Daarmee ben je uiteindelijk goedkoper af dan wanneer je alles één voor één koopt.

Het bestellen van producten zowel online in de webshop of op de app is heel simpel. Bestel voor 22.00 uur en je krijgt het de volgende werkdag in huis. Ideaal voor als jouw shampoo op is of je tandpasta. Je kunt online betalen met iDeal of met de creditcard. Altijd is er wel bij de Trekpleister korting op jouw favoriete product. Ga dus gauw naar de winkel of koop jouw Trekpleister aanbieding online.