lidl aanbiedingen

Lidl is een van oorsprong Duitse supermarktketen die je ook overal in Nederland terugziet. Lidl bevindt zich in het discountsegment. Dat betekent dat het aanbod producten hier gemiddeld goedkoper is dan bij andere supermarkten en dat terwijl de kwaliteit niet per se minder is. Bij Lidl zie je niet alleen mensen die wat minder te besteden hebben, maar ook echte koopjesjagers. Bovendien heeft Lidl ook bepaalde producten in het assortiment die je nergens anders vindt. De Lidl formule blijkt vooralsnog in heel Europa een groot succes. In totaal heeft Lidl ruim 11.000 winkels in meer dan 20 landen. Deze winkels maken stuk voor stuk onderdeel uit van commanditair vennootschap Lidl Stiftung & Co, onderdeel van de Schwarz Groep.

lidl aanbiedingen
Lidl Weekaanbiedingen
De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk nu de weekaanbiedingen van Lidl.
De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk nu de weekaanbiedingen van Lidl. Show Less

Geschiedenis van de Lidl

Lidl bestaat sinds 1930 en is uit een groothandel ontstaan. Oprichter was Joseph Schwarz. De eerste Nederlandse Lidl-winkel werd pas in 1997 in Nederland geopend: in Uden, Noord-Brabant, om precies te zijn. Inmiddels vind je in Nederland ruim 400 verschillende Lidl-vestigingen.

Lidl korting: de Lidl nieuwsbrief

Altijd op zoek naar de scherpste Lidl aanbiedingen, bovenop de standaard lage prijzen van de Duitse supermarktketen? Schrijf je dan in voor de Lidl nieuwsbrief. Met de nieuwsbrief krijg je toegang tot exclusieve ledenkorting. Ook krijg je speciale aanbiedingen voor in de Lidl webshop. Bovendien krijg je een overzicht van alle nieuwe artikelen in het Lidl assortiment.

Lidl Mini’s

Eén van de bekendste acties van Lidl is de jaarlijkse Mini-spaaractie. Tijdens deze actie kun je door boodschappen te doen zegels sparen. Een volle spaarkaart kun je inwisselen voor een zogenaamde Mini – een klein knuffeldiertje. Ieder jaar staat de actie in het teken van een ander thema. Sinds enkele jaren heeft Lidl ook een eigen app waarmee je je Mini’s tot leven kunt wekken. In de app kun je verschillende spelletjes spelen. Op de Mini vind je een QR-code die voor de app kunt gebruiken. In afgelopen edities heb je onder meer voor Vitamini’s, Junglemini’s en Boerderijmini’s kunnen sparen. Een superleuke voor kinderen – jong en oud. Bij Lidl houden ze wel van een feestje. Toen Lidl 25 jaar in Nederland actief was, werd dat groots gevierd. Ter gelegenheid van het jubileum werden feestelijke kortingen gegeven, plus verrassende acties georganiseerd. In de toekomst mag je meer van dit soort bijzondere acties verwachten.

Online betalen bij Lidl

Online bestellen is bij Lidl ook mogelijk. Je hebt verschillende betalingsmogelijkheden tot je beschikking. Je kunt onder meer gemakkelijk bestellen met iDeal. Ook kun je betalen met je creditcard: MasterCard of Visa. Je kunt ook betalen met nieuwere betaalmethoden als Google Pay en Apple Pay. Je boodschappen worden snel en netjes bezorgd met PostNL of DHL.

Lidl Sinterklaas acties

Bij Lidl heb je in aanloop naar de feestdagen ook een ruime selectie fraai en uitdagend speelgoed. Je kunt onder meer cadeau-inspiratie opdoen. Je zoekt speelgoed eenvoudig uit op leeftijdscategorie of prijs. In het verleden is er regelmatig een schoencadeautje actie georganiseerd. Dat betekent dat kinderen bij Lidl hun schoentje kunnen zetten en van de Sint een cadeautje zullen ontvangen. Op zoek naar het lekkerste snoepgoed voor tijdens Sinterklaas? Ook dat vind je voordelig geprijsd in de winkels. Zelf iets lekkers maken voor Sinterklaas? Bekijk dan eens de uitgebreide Sinterklaas recepten. Ga zelf aan de slag met het maken van een Sinterklaastaart, produceer de lekkerste Sinterklaasborrelhapjes en desserts.

Lidl en kerst

Ook voor tijdens de kerstdagen en Oud en Nieuw vind je bij Lidl toepasselijke producten. Zo vind je onder meer de leukste kerstversiering tegen de lage prijzen. Je vindt er onder meer fraaie kunst-kerstbomen, sfeervolle verlichting en alles voor een geslaagde kerstmaaltijd. Uiteraard vind je er ook de lekkerste kerstdranken, waaronder heerlijke rode en witte wijn.

Lidl Black Friday dagdeals

Tijdens Black Friday, eind november, kun je bij Lidl rekenen op de fraaiste dagdeals. Deze deals zijn niet alleen op de vrijdag in kwestie geldig, maar een hele week: tijdens de Black Week. Op Black Friday zelf vind je nog eens aanvullende deals met extra hoge kortingen. Zet de datum in je agenda, schrijf je in voor de nieuwsbrief, en ben er als eerste bij als kortingen worden uitgedeeld. Voor de Black Friday deals geldt op=op. Tijdens Black Friday vind je ook online extra deals. Op Lidl.nl kun je onder meer kortingen krijgen op matrassen en handige elektronica. Ook keuken- en klusapparatuur vind je hier op aantrekkelijke wijze afgeprijsd. De kortingen op sommige artikelen kunnen tijdens de Black Week oplopen tot wel 60%: tel uit je winst.