wibra korting

Wie bekend is met budgetprijzen, is bekend met de Wibra. De Wibra is hét boegbeeld van goedkoop winkelen binnen het discount-segment. De Nederlandse keten is razend populair en heeft in elk plaatsje wel een vestiging. In totaal bestaat Wibra uit bijna 300 vestigingen in Nederland en België waar met name kleding wordt verkocht. Behalve kleding, vind je er ook lappen stof als textiel, speelgoed, snoep, cosmetica, schrijfgerei en schoonmaakartikelen. Het merk Dasty is fenomenaal goed voor de schoonmaak en alleen via Wibra te verkrijgen.

Geschiedenis van de Wibra

De Wibra bestaat sinds 1956 en werd opgericht door Johannes Ignatius Wierdsma. Hij overleed in 1997. De eerste vestiging, een kleine familiezaak, was in Epe. Johannes nam het over van zijn schoonouders. Hij toverde de Wibra over en veranderde het in de eerste textielsupermarkt van Nederland. Het werd een winkel met een eenvoudige inrichting die zich specifiek richtte op de onderkant van de markt. De eerste uitbreidingen vonden plaats in de jaren ’60 van de vorige eeuw. In die tijd werd van de Wibra een keten met meerdere vestigingen gemaakt. Wibra sloot zich aan de bij de “Club van Negen,” met vergelijkbare ondernemers als Zeeman en Scholten. Wibra en Zeeman zijn de overgebleven grote spelers van deze negen. Wibra is altijd een familiebedrijf geweest. In 2022 kwam daar verandering in.

Wibra online betaalmethoden

Behalve fysieke winkels heeft de Wibra ook een website waar je gemakkelijk uit het grote assortiment kunt bestellen. Afrekenen doe je eenvoudig met iDeal, of één van de andere geschikte betaalmethoden: creditcards Visa en MasterCard, evenals Google Pay en Apple Pay.

Wibra Folder

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste collecties, acties en evenementen, doe je met behulp van de nieuwsbrief en verschillende folders. In de folder en online vind je onder meer de jaarlijkse kerstcollectie en Sintfolder. Ook vind je er inspiratie voor in de herfst. Een andere bekende folder met inspiratie is Jel’s Jurkjes folder: speciaal voor de liefhebber van jurkjes.

Online bestellen bij Wibra

Wibra heeft sinds enige tijd ook een uitgebreide online webshop. Je kunt nu vanaf het gemak van je luie stoel alle vertrouwde Wibra artikelen aanschaffen. Toch zitten er ook bepaalde artikelen tussen die alleen in de fysieke winkels kunt kopen. Je herkent deze aan het label ‘Alleen in onze winkels’. De verwachting is dat de webshop flink uitgebreid gaat worden.

Sint en kerst vieren met Wibra

In de aanloop van de winterse kerstdagen heeft Wibra altijd een exclusief assortiment voor de feestdagen. Je vindt onder meer de leukste tafel accessoires, kerstballen en zelfs een selectie fleece plaids voor koude dagen. Een rijke collectie kaarsen brengt de kerstsfeer terug in huis.

Wibra aanbieding: Black Friday acties

De Wibra doet ook aan Black Friday, de Amerikaanse feest- en koopdag die ieder jaar rond eind november (in aanloop naar kerst) valt. In Amerika worden op Black Friday traditioneel gezien alvast de kerstinkopen gedaan. De dag staat bekend om zijn torenhoge kortingen, die soms wel oplopen tot de tientallen procenten. Ook bij de Wibra kun je hoge kortingen scoren tijdens Black Friday. Een groot deel van het assortiment is super voordelig geprijsd. Wist je dat er zelfs een hele folder in het teken van Black Friday staat? Je kunt over een periode van meerdere dagen, weken zelfs genieten van de leukste hoge kortingen.

Wibra deals: hou de folder in de gaten

Om de zoveel tijd brengt Wibra weer een nieuwe folder uit. In deze folder vind je een overzicht van alle artikelen die in de bonus zijn. De kortingen variëren en het aanbod divers. Wees er op tijd bij, want de kortingen zijn maar beperkt geldig. Je vindt de folder ook op de website.