Simon Lévelt met korting

Ben jij op zoek naar koffie van de ambachtelijke koffiewinkel Simon Lévelt met korting? Kan jij geen genoeg krijgen van de lekkerste koffie van het land? En wil jij graag weer genieten van een ‘bakkie troost’ op een rustige ochtend voor bij het ontbijt? Hier willen we jou alle tips geven voor de beste koffie bij de beste Simon Lévelt aanbiedingen. Al twee eeuwen lang handelt het bedrijf in de beste thee en koffie. Het bedrijf heeft een passie voor het branden van de beste en lekkerste koffie en het samenstellen en ‘melangeren’ van de smaakvolste thee met de beste Simon Lévelt korting. Er zijn veel soorten losse thee en verschillende smaken versgemalen koffie. Weet je niet helemaal welke thee of koffie je lekker vindt? Doe de thee keuzehulp voor als je door de theeblaadjes het spreekwoordelijke bos niet meer ziet. 

Koffie Simon Lévelt

Koffie wordt gemaakt van de bessen of bonen van koffieplanten. Die groeien alleen op tropische grond – daar waar het altijd warm is en vochtig. Meestal komt de koffie uit Brazilië of Colombia, maar soms ook uit landen als Vietnam en Indonesië. Bij het maken van koffie is het belangrijk om niet alleen een goede boonsoort te hebben, maar ook om het branden daarvan goed te doen. Er moet een balans worden gevonden tussen de hitte van het branden en de tijdsduur. Zo wordt er met de koffiebonen gewerkt totdat het totaal aan aroma en smaak uit de boon wordt gehaald. Bij Simon Lévelt met korting koffiebonen kopen? Dat kan. Zo kan je thuis zelf je koffiemalen en is je koffie altijd vers.

Thee Simon Lévelt

Tussen de Simon Lévelt aanbiedingen zitten ook 150 soorten thee uit allerlei plantages in het tropische gebied. Zuid-Korea, Nepal, Sri Lanka en India zijn enkele van de grootste thee-producenten voor het bedrijf. Niet alleen thee is belangrijk voor het lekkerste bakje thee, ook gedroogde bloemen en kruiden zijn nodig. Met de juiste mix van gedroogde theeblaadjes, bloemen en kruiden maakt de keurmeester de lekkerste theesoorten voor jouw als klant. Er is een ruim assortiment aan zowel biologische en klimaatvriendelijke thee met alle smaken die je maar kan bedenken. Zo is er zwarte thee uit India met sinaasappelsmaak, biologische groene muntthee en natuurlijk de iconische biologische rooibosthee met honingsmaak uit Zuid-Afrika. Wist je dat er zelfs theesmaken uit China zijn?

Koffiewinkel

De naam Simon Lévelt dankt de winkel aan een Nederlandse handelaar in producten uit toenmalige koloniën. De man leefde van 1775 tot 1850 en opende in 1826 een winkel in Amsterdam met ‘koloniale goederen’. De winkel stond in de oude havens van Amsterdam. Hij handelde onder andere in koffie en thee voor zowel particulieren als andere winkels. Zijn liefde was de beste koffie en de mooiste theesoorten. Onder zoon Jacobus Lévelt breidde de winkel zich flink uit. Zes generaties later bestaat de winkel nog steeds. Ook leeft het ambacht van het branden van koffiebonen nog steeds. Sinds 1995 is het bedrijf gevestigd in Haarlem en groeit nog steeds uit tot een van ’s werelds bekendste koffiewinkels.

Er is veel veranderd in de tijd van zes generaties. Waar in het begin ‘koloniale waren’ werden verkocht, heeft Nederland nu niet eens koloniën meer. In de jaren zeventig begon het bedrijf met het verkopen van ecologische en biologische koffie. Dat was in die tijd enorm vernieuwend en het won dus niet voor niets in 1997 de milieuprijs. Na 5 generaties mannen nam Mikkel Lévelt in 2003 als eerste vrouwelijke directeur het familiebedrijf over. De winkel werd in die jaren vernieuwd en klaargestoomd voor de toekomst met de beste Simon Lévelt deals. Anno 2022 heeft de winkelketen meer dan 40 speciaalzaken in Nederland en België, waar koffie- en thee-experts klaar staan om klanten tot dienst te zijn.

Duurzame Simon Lévelt deals

Het is voor het bedrijf enorm belangrijk om koffie en thee te brengen die komt uit plaatsen waar de arbeiders in goede omstandigheden werken. Het lukt het bedrijf om meer dan de helft van de koffie en ruim driekwart van alle thee rechtstreeks bij boeren te kopen. Zo krijgt de keten zicht op waar de producten worden geproduceerd en is het mogelijk om een beter prijs te garanderen voor vaak arme boeren bedrijven. Veel producten van Simon Lévelt aanbieding dragen het Max Havelaar en Fairtrade-keurmerk.

Koffie van het bedrijf is altijd van de beste kwaliteit en ook nog eens organisch en klimaatneutraal geproduceerd. Volgens het bedrijf wordt de koffie vanaf de plant tot aan de kassa honderd procent klimaatneutraal geproduceerd. Koop jouw biologische koffie dus bij Simon Lévelt met korting. Wist je dat er wel minstens 25 soorten koffiebonen zijn en dat elke smaak weer net iets afwijkt van de ander. Denk bijvoorbeeld aan ‘light roast’ tegenover ‘dark roast’, ‘bitter of zoet’, bonen voor cappuccino of juist voor espresso en cafeïnevrij of juist mét cafeïne. Eerlijke koffie vind je het goedkoopst bij Simon Lévelt met korting.  

Simon Lévelt met korting

Er zijn een aantal hele mooie Simon Lévelt deals te krijgen bij de koffieketen. Koop bijvoorbeeld een koffiemachine en krijg gratis tegoed om koffiebonen te kopen. De winkel wil natuurlijk ook dat jij als klant volledig kan genieten van de beste koffie. Koop bijvoorbeeld een nieuwe koffiemachine en krijg een jaar lang gratis koffie opgestuurd door het bedrijf. Dat is toch ideaal genieten met zo’n Simon Lévelt aanbieding?

Koop koffie van Simon Lévelt met korting door hen te volgen op social media. Daar kun je de laatste acties volgen van de koffiezaak. Koop bijvoorbeeld 2 ‘sleeves’ met koffiecapsules voor maar 7 euro.

Zo twee keer in de maand heeft Simon Lévelt korting op een ‘Limited Edition koffie’. De ene maand is het de Golden Empress koffie: een smaakvolle Arabica koffie met de beste smaak. Of probeer de ‘Limited Edition’ chocolade om het koffiemomentje speciaal te maken met een zoete lekkernij.

Wist je dat Simon Lévelt korting geeft in sommige periodes van wel 7,50 euro bij een bestelling van meer dan 60 euro? Ideaal als je veel koffie wilt inslaan en ook nog eens voor een kleine prijs.

Houd ook de website van het bedrijf in de gaten en de sociale media om de laatste Simon Lévelt deals van ‘Black Friday’. In die periode is het mogelijk om een espresso machine aan te schaffen met soms wel meer dan 100 euro. Dat is het zeker waard. Ook in de decembermaand zijn er veel speciale aanbiedingen en smaken die passen bij het Kerstfeest en Sinterklaas. Ga dus vooral kijken op de website of in de app.  

Inspiratie in de koffiewinkels

Een winkel zoals deze is natuurlijk enorm inspirerend. Het is een bedrijf dat al bijna 200 jaar bestaat. Het bedrijf schrijft daarover in hun blog. Daar kun je niet alleen lezen over de laatste Simon Lévelt aanbieding. Maar ook over de avonturen die de werknemers beleven in het zoeken naar de lekkerste theeën en de smaakvolste koffies. Ontmoet bijvoorbeeld keurmeester Sandra die dagelijks verschillende bonen maalt en koffie maakt om die te proeven. Dankzij medewerkers zoals zij kan het bedrijf de meeste aroma en smaak garanderen op elke Simon Lévelt aanbieding. Ook kan je meer lezen over de meesterbrander, Michel. In het interview met de meesterbrander passeren allerlei leuke feiten de revue. Hij vertelt hoe groene bonen worden gebrand, hoe het ambacht werkt en hoe Michel zelf geniet van de authenticiteit.   

Online Simon Lévelt korting

Weet je niet helemaal hoe je professioneel een bak koffie zet? Dat is geen probleem. Op het YouTube kanaal legt de expert uit hoe jij het uiterste haalt uit de door jouw gekochte Simon Lévelt aanbieding. Hoe zet je bijvoorbeeld een goede kop thee? En hoe zet je snel een lekkere bak koffie? Ook antwoorden ze op veelvoorkomende problemen: waarom is mijn thee zo bitter? En welke maling is het beste om te gebruiken bij het zetten van koffie? Allemaal belangrijke vragen met belangrijke antwoorden om optimaal te genieten van Simon Lévelt met korting. Het kopen van de producten in het Simon Lévelt aanbiedingen assortiment is simpel. Ga naar de website of app van het bedrijf. Bestel je een product voor 12 uur, dan verzendt het bedrijf het product dezelfde dag nog. Het bedrijf doet aan gratis verzending vanaf 50 euro. Ook kun je de producten online bestellen en gratis ophalen in de winkel: zo ben je er altijd zeker van dat jouw product aanwezig is. Ook is het mogelijk voor ongeopende producten om te worden geruild. Altijd verzekerd Simon Lévelt korting op grote aankopen, dus kijk wat mogelijk is op de website.