etos korting

De Etos, wie kent hem niet? De Nederlandse drogisterij is een vertrouwd gezicht in bijna elke grote Nederlandse winkelstraat. Wist je dat de drogisterijketen onderdeel uitmaakt van Ahold Delhaize? Dat is het moederbedrijf van onder meer Albert Heijn. Etos is oorspronkelijk ontstaan uit corporatie van verschillende kruidenierswinkels. Etos is eigenlijk een afkorting, deze staat voor: Eendracht, Toewijding, Overleg en Samenwerking. Toepasselijker kan het niet, maar wel wat langdradig. Sinds 2019 heeft Etos ook een eigen webshop in beheer.

Historie van Etos

Begin jaren ’70 van de vorige eeuw had Etos in Nederland 44 vestigingen in beheer. Sinds 1973 is Etos in beheer van Ahold. Binnen de Etos winkels kwam de focus meer en meer op drogisterijartikelen te liggen. Via de webshop Ah.nl kunnen sinds 2001 ook Etos-producten thuis worden besteld. Daarnaast heeft een samenwerking met de NS ertoe geleid dat er 20 Etos vestigingen op Nederlandse stations zijn geopend. Zoals gezegd, kun je sinds 2019 in de eigen webshop bestellen. Vandaag de dag heeft Etos maar liefst 550 vestigingen. Je vindt deze in Nederland (waarvan de helft in franchisebeheer), maar ook in België, Roemenië, Griekenland, Tsjechië, Servië en zelfs de Verenigde Staten. Het centrale distributiecentrum vind je in Beverwijk, met het hoofdkantoor in Zaandam (gedeeld met de Albert Heijn en de Gall & Gall). In Leidschendam staat een Etos Flagshipstore waar men innovatieve concepten test.

Etos+ app

Bestellen op de Etos website kan al enige jaren. Je hebt nu ook toegang tot de Etos+ app. Hier vind je het volledige assortiment, plus aanvullende informatie en extra’s. De Etos+ app is ontstaan als nauwe samenwerking tussen Etos en de Thuisapotheek. De app is eenvoudig te downloaden in de App Store en via Google Play. Met de Etos+ app heb je direct toegang tot je Etos Extra kaar. Etos Extra is het membership programma van Etos. In de app vind je bovendien extra aanbiedingen en leuke nieuwtjes. Ook kun je via de app zegeltjes sparen.

Unieke Etos aanbiedingen

Unieke Etos acties Etos verkoopt verzorgingsproducten van hoge kwaliteit, zonder dat je hier veel geld aan hoeft kwijt te zijn. Je kunt bij Etos wekelijks profiteren op producten geschikt voor dagelijks gebruik. Etos heeft bijvoorbeeld een wekelijkse 1+1 gratis actie. Dat is standaard 50% korting.

Etos Extra Aanbiedingen

Etos Extra is het speciale membership programma van Etos. Met Etos Extra kun je onder meer sparen voor gratis producten en aantrekkelijke kortingen. Je krijgt bijvoorbeeld voor veel Etos eigen merkproducten het tweede zelfde product voor de helft van de prijs. Om mee te doen met Etos Extra schrijf je je in en activeer je je klantenkaart. Etos Extra focust op het sparen van punten. Voor elke euro die je online of in de winkel uitgeeft, ontvang je één punt. Je kunt je eerste leuke extraatjes uitkiezen vanaf 25 punten. Etos Extra houdt onder meer in dat je als lid voor ruim 1.000 verschillende merkproducten extra korting krijgt.

Etos Extra: klantenkaart

Als je de gratis Etos app downloadt, kun je altijd extra genieten van Etos Extra. Je kunt snel je puntensaldo checken en krijgt toegang tot de nieuwste folder met aanbiedingen. Ook spaar je in de app zegels voor spaaracties. Na het downloaden van de Etos+ App kies je voor activeer ‘Zegels sparen’ om mee te doen aan de zegelspaaractie. Als je iets koopt via de Etos app, bouw je automatisch punten op. Je krijgt een notificatie als je digitale spaarkaart vol is. Een volle spaarkaart kan je alleen in de winkel verzilveren. Laat je Etos Extra klantenkaart uit de app bij de kassa scannen, lever je zegels in en ontvang het product naar keuze met hoge korting.

Korting met klantenkaart

Het handige van de Etos Plus app is dat de Etos Extra pas hierin is ingebouwd. Bij elke aankoop in de winkel scan je de digitale kaart en spaar je automatisch voor korting of gratis producten. In de app kun je elk moment je saldo inzien. Punten delen met anderen is ook mogelijk. Door je punten te delen, spaar je sneller en werk je gemakkelijker naar korting toe. Klik op het spaarsaldo en de hoeveelheid punten die je wilt delen. Delen doe je via e-mail of Whatsapp.

Etos deals: een greep uit de spaaracties

Etos maakt het mogelijk voor verschillende extra’s en uitjes te sparen. Zo zijn er acties (geweest) voor het sparen voor vouchers voor dagjes weg. Ook zijn er spaaracties voor bepaalde producten, zoals sieraden, plaids en sunsticks. Het aanbod spaaracties zal van tijd tot tijd verschillen. Wat jaarlijks terugkeert, is de Mini’s spaaractie, telkens in een nieuwe editie.

Etos Black Friday deals

Etos doet ook mee aan Black Friday, het Amerikaanse shopping fenomeen. Tijdens Black Friday krijg je hoge kortingen op een veelzijdig aanbod producten: van make-up tot parfum en van babyspullen tot mondhygiëne. Je vindt de beste merkproducten voor de voordeligste prijs. Wil je zo snel mogelijk weten welke artikelen er tijdens Black Friday in de aanbieding zijn? Hou de folders dan goed in de gaten. Schrijf je bovendien in voor de nieuwsbrief.