bcc korting

In wel 63 winkels verspreid over heel Nederland kun je terecht voor de echte BCC aanbiedingen. Volgens de BCC is technologie steeds slimmer, leuker en makkelijker. Toch wordt het daardoor ook lastiger als je producten van de BCC met korting hebt gekocht om die daadwerkelijk te installeren. In alle winkels ligt een prachtig assortiment van elektronica van de beste en meest betrouwbare merken. De winkelketen heeft echter alles voor de klant over en installeert alles voor jou, van gloednieuwe keukens tot energiezuinige sfeerverlichting en van airco’s voor een hete zomer tot je koffiezetapparaat voor je lekker frappuccino.  

Geschiedenis BCC

De elektronicaketen is trots op hun oer-Hollandse wortels. Het bedrijf ontstond in 1945 toen Herman Bakker in zijn Amsterdamse pandje een elektronicawinkel opende. Zijn zoons, Carel en Coos, hielpen hun vader in 1962 om een tweede winkel te openen en je raad het al waar de B, de C en de C vandaan komen. Sinds 1969 heette het bedrijf Bakker, Cash & Carry. Sindsdien groeide het bedrijf uit tot 23 filialen in 1997, tot ruim 60 in 2020. Het bedrijf van Bakker en zijn zoons is inmiddels in handen van elektronicagigant Mirage Retail Group.

BCC Slogan

Centraal in de klantvriendelijkheid staat de slogan ‘don’t worry, buy happy’. De ietwat ludieke ‘Barry de Don’t-worry-deskundige’ geeft klanten die elektronica bij de BCC met korting of zonder hebben gekocht, hulp bij de aanschaf van een nieuwe gadget of nieuw apparaat. Ideaal voor als je iets gekocht hebt en je hebt geen idee hoe het werkt. Barry de don’t-worry-deskundige helpt je graag aan een echte ‘happy buy’.

Duurzame BCC korting

Ook de verantwoordelijkheid voor het klimaat staat voorop bij producten van BCC met korting. Het is in de productie van elektronica belangrijk dat de producten kunnen worden gerecycled en op een milieubewuste manier worden verwerkt. Wist je dat als je bijvoorbeeld een gloednieuwe wasmachine hebt gekocht of een slimme koelkast, dat de bezorgdienst die langs kan komen brengen? En dat ze dan de verpakkingen, plastic en karton gratis mee om te worden gerecycled? Dat zijn de echte duurzame BCC deals!

Alle producten van BCC met korting worden getest op energieverbruik. Zo kan Barry jou goed advies geven over de duurzaamheid van jouw nieuwe robotstofzuiger of slimme koelkast. Veel BCC aanbiedingen zijn voorzien van Ledlampen, stand-by-killers en andere energiebesparende producten.

Wist je dat je als je een nieuwe magnetron koopt, je jouw oude magnetron mee kan geven aan de bezorgdienst? De winkelketen kan er nog wat mee. Recyclen of sommige elementen die nog zo goed als nieuw zijn hergebruiken. Met alle BCC deals koop je dus altijd klimaatvriendelijk en milieubewust. Dat is wel zo verantwoord.

Laagste prijsgarantie

Bij alle BCC aanbiedingen en producten geldt dat als je het product ergens anders voordeliger kan vinden, dan krijg je het volledige prijsverschil terug. Daarmee garanderen wij dus de laagste prijs. Je kan dus rustig bij ons winkelen zonder bang te zijn dat we te veel geld vragen: de laagste prijsgarantie is wel zo prettig voor onze klanten. Lees voor alle voorwaarden van de prijsgarantie op de website. Let op! Deze prijsgarantie kan je ‘innen’ tot 14 dagen na de oorspronkelijke aankoop. 

BCC korting en acties

Ben je op zoek naar de laatste BCC korting en acties? De winkel biedt altijd wel iets van jouw gading bij de BCC met korting. Wil je niet de volle mep betalen? Kijk dan eens in de folder die de winkelketen elke week uitgeeft. Daarin staan alle laatste BCC deals met wellicht ook jouw favoriete product. Je kunt langsgaan bij een van de winkels en daar alle aanbiedingen bekijken, of je kunt de website bekijken naar de laatste kortingen. Kijk voor je naar de winkel gaat op de website naar de openingstijden en voorkom dat je voor een dichte deur staat.

Terugkerende acties zijn bijvoorbeeld het ‘Merkenfestival’, een periode van een week met op elke dag kortingen voor andere merken tot wel 25 procent. Dan is er de ‘Op=opruiming’ actie waar oudere producten worden verkocht. Hiervoor moet je wel snel zijn want: op is op. Dan zijn er de ‘Vervangingsweken’: ruil je oude wasmachine bijvoorbeeld om voor een nieuwe. En dan zijn er de ‘Alles op z’n kop’ acties met ‘gigantische kortingen’.

BCC folder aanbiedingen

Voor de laatste BCC korting is het raadzaam om de wekelijkse folder te bekijken. Zo heeft de winkelketen soms een week lang korting op producten van één merk. Denk aan bijvoorbeeld de ‘Samsung Première Week’, waarbij er tot wel 30 procent BCC korting wordt gegeven op LED-tv’s, draadloze stofzuigers en slimme koelkasten.

Uiteraard heeft de BCC aanbieding met Black Friday als heel Nederland inkopen doet voor Sinterklaas, Kerst en Oud-en-Nieuw. Tijdens Black Friday zijn er veel hoge kortingen op producten in het assortiment. Sommige producten bij de BCC met korting lopen op tot wel 40 procent. Dus koop op de laatste vrijdag van november je nieuwe smartwatch bij de BCC. Na Black Friday volgt Cyber Monday – een inmiddels uit Amerika overgewaaide traditie. Ook hier gelden voor sommige BCC aanbieding 40 procent korting!

In de meeste winkels is ook altijd een afdeling ‘outlet’. Daar kunnen klanten afgeprijsde elektronica kopen voor een laag bedrag. Elektronica koop je bij de BCC met korting. Vaak zijn die producten lichtjes verouderd of is er sprake van een nieuwe productlijn en wordt de productie gewisseld. De oudere producten staan maar te verouderen in het magazijn en in de outlet heb jij er nog wat aan. Natuurlijk kun je BCC deals ook afrekenen met je VVV cadeaukaart. Koop al je nieuwe elektronica met deze BCC aanbieding.

Service BCC

De service is ook nog eens erg klantvriendelijk. Zo kan je bestellingen van 20 euro of meer thuis laten bezorgen helemaal gratis. Dat is toch een top BCC aanbieding! Bij de meeste producten geldt: vandaag besteld, morgen in huis. Met alle nieuwe technologie en apparatuur die jij aanschaft biedt de BCC een speciale service die de installatie doet van de nieuwe techniek. Zo hoef jij je nooit urenlang in te lezen in de moeilijke bijsluiter en zitten te prutsen waar de HDMI-kabel in moet of hoe het uitschroeven van het pootje van je koelkast werkt als die scheef staat. Maak nooit iets onnodig kapot met de installatiedienst van de elektronicagigant. Bij elk product op de website staat aangegeven welke diensten zijn inbegrepen. Is het niet helemaal duidelijk? Dan is er altijd nog de chat voor vragen of als je in de winkel bent: de medewerker. 

Ook zijn er voor meer informatie video’s opgenomen door deskundige medewerkers die daar uitleggen hoe je een magnetron installeert of een geluidsinstallatie in gebruik kan nemen. Het personeel van de elektronicagigant is altijd erg op de hoogte van de nieuwste snufjes en hebben overal verstand van en hun advies is betrouwbaar. Heb je daarna nog steeds vragen dan kun je op de website je vraag stellen in een live chat waarmee je gelijk kan spreken met een deskundige adviseur.

Verzekeringen en financiering via BCC

Wist je dat als je een barst in je scherm krijgt van je nieuwe smartphone of je wasmachine wordt gestolen, dat je bij de BCC terecht kan? Met de ‘Don’t Worry polis’ kan jij jouw apparaat namelijk verzekeren tegen problemen, schade en diefstal. Tot wel 7 jaar! Met die verzekering ben je altijd gegarandeerd van een werkende koelkast en een smartphone op zak.

Sta je een beetje krap op je bankrekening? Geen probleem! Bij het afrekenen kan je ook zeker een lening afsluiten om je slimme koelkast te betalen. Betaal bijvoorbeeld in vier keer over de komende vier maanden. Ideaal voor als je niet meteen cash in handen hebt. Ook kan je een krediet aanvragen die je in meer termijnen kan afbetalen. Ideaal!

En ben je vervolgens niet helemaal tevreden met je product? Je krijgt je geld terug als je het apparaat binnen 30 dagen terugbrengt. Ook kan je bij de kassa extra service en garantie bijkopen. Koop je bijvoorbeeld een nieuwe koelkast met steevast 2 jaar garantie. Dan kan je daar 4 jaar garantie van maken door iets bij de prijs te doen. Helemaal ideaal als jij gewoon geen zin hebt in het betalen van een dure reparatie na 2 jaar en één maand.

Click & Collect bij BCC

De ideale service van de elektronicaketen gaat ook in het digitale tijdperk door. Je kunt bijvoorbeeld iets online bestellen en een uur later ophalen bij een filiaal bij jou in de buurt. Zowel ophalen als laten bezorgen behoort tot de opties. Voor de laatste voorwaarden en levertijden zijn wat betreft thuisbezorgen, moet je op de website lezen.