media markt korting

Je hebt er vast wel eens vol bewondering doorheen gelopen op zoek naar leuke gadgets. Op zoek naar de perfecte MediaMarkt aanbieding voor jou. Misschien heb je er wel eens wat gekocht in de Media Markt met korting. Of misschien was het gewoon leuk om te ‘swipen’ over de gloednieuwe touchscreens, een tijdje te starten naar de prachtige Tv-schermen en de coolste koelkasten met tablet te bekijken. Media Markt aanbiedingen spreken iedere generatie aan. De inmiddels niet meer gebruikte slogan “ik ben toch niet gek” ligt nog steeds op het puntje van de tong als er wordt gesproken over de elektronicaketen.

Geschiedenis van Media Markt

Het bedrijf werd opgericht in München, Duitsland, in het jaar 1979 in een tijd waarin voor allerlei verschillende soorten elektronica, allerlei verschillende soorten winkels waren. Voor een koelkast moest men zijn in een koelkastwinkel, voor een huistelefoon bij de telefoonzaak. Producten waren vaak duur, er was weinig concurrentie en het aanbod van producten in beperkte winkels was vaak eenzijdig.

De MediaMarkt aanbieding veranderde de elektronicamarkt radicaal: er moesten winkels komen die al deze verschillende apparatuur op één vloer, onder één dak ten toon stelde, waar bezoekers en klanten eraan mochten zitten, ruiken, voelen, drukken op de knopjes. Het was een succes: inmiddels heeft MediaMarkt aanbiedingen te over in ongeveer 900 winkels met meer dan 38.000 medewerkers in 12 Europese landen. De winkels kennen enorme keuze: van camera’s tot led-screen tv’s en van smartphones tot robot stofzuigers. Bij winkels van deze keten staan altijd de laatste snufjes en de nieuwste ontwikkelingen.   

Mediamarkt aanbieding

De winkelketen heeft een gigantisch aanbod met smartphones van Sony, elektronica van Philips, smart-tv’s van Samsung en pc’s van Apple. De keten garandeert u altijd van de laagste prijs en de beste kwaliteit, vaak met MediaMarkt korting. Met al die elektronica onder één dak is er altijd wel iets met korting te vinden wat uw hart sneller doet kloppen: een slimme koelkast, koffiezetapparaten voor de beste cappuccino of espresso, de nieuwste Xbox en ga zo maar door. Ook voor de dikste speakers ga je naar MediaMarkt met korting.  

De WOW voor jou!

Sinds 1999 bestaat de elektronica- en mediawinkel ook in Nederland met de eerste vestiging in Rotterdam. Inmiddels zijn MediaMarkt aanbiedingen verreweg de meest populairste keten op het gebied van consumentenelektronica in Nederland. Met inmiddels 50 vestigingen in Nederland, 24 in België en nog veel meer in andere Europese landen zoals Duitsland, Polen, Oostenrijk, Italië, Spanje en zelfs Turkije, is het zelfs één van de grootste in Europa. Gemiddeld ligt de omzet van de elektronicagigant (en zusterbedrijf Saturn) en het moederbedrijf Ceconomy op zo’n 20 miljard euro per jaar. Per jaar wordt er ruim 100 miljoen keer afgerekend bij MediaMarkt met korting in winkels of op de webshop in Nederland alleen al.

De perfecte service van de elektronicaketen gaat ook met de tijd mee: de postmoderne mens wil graag rust en heeft geen zin om een nieuwe televisie te installeren of thuis te komen met een nieuwe notebook die nog moet worden ingesteld. Daarvoor heeft de keten nu een Smartbar, waar deskundige medewerkers extra diensten verlenen. Aan de Smartbar kun je een verzekering afsluiten, abonnementen afsluiten of oude data naar een nieuwe telefoon verplaatsen. Ook kun je bij een kapot apparaat bij hen terecht. Dit was ook de context van de slogan: “Altijd op zoek naar de WOW voor jou”

Media Markt BTW Dagen

Veel Media Markt deals en acties vallen vaak in januari onder de noemer “BTW Weg Ermee”. Er wordt een Media Markt korting berekend van 17,3 procent op de meeste producten in de luwe periode na het nieuwe jaar, als winkels over het algemeen weinig klanten hebben na de dure decembermaand. Hoe wordt dat berekend? Simpel: ook MediaMarkt aanbieding is onderhevig aan de 21 procent BTW en die 21 procent er weer afhalen met korting is 17,36 procent nodig. Of jouw favoriete product ook valt onder deze deals met aanbiedingen? Bekijk goed de aanbiedingen!

Media Markt Mega Deals

Ook heeft de van oorsprong Duitse winkelketen de wekelijkse Mega Deals: koop bijvoorbeeld een nieuwe laptop of wasmachine met 10 tot 20 procent korting. Zeker op speciale dagen in het jaar, zoals Black Friday of Koningsdag, kan je producten van de MediaMarkt met korting kopen tot wel 70 procent in sommige gevallen. Met zulke kortingen en deals mag je wel een tijdje rood staan.

Voor dat laatste zijn acties in de “Red Week” bedacht. De kleur van de elektronicawinkel is natuurlijk rood, maar rood is minder als je ‘rood staat’ op je bankrekening. In de “Red Week”, meerdere keren per jaar, zijn er zo’n 100 producten waarbij media MediaMarkt korting biedt van maar liefst 25 procent. Wanneer exact de volgende ‘Red Week’ plaatsvindt is niet te zeggen met zekerheid. Wees dus alert!

Folder aanbiedingen Media Markt

In de meimaand kan je je vakantiegeld gelijk investeren in de Vakantiegeld Deals. Hier zijn verschillende producten te koop met MediaMarkt aanbieding en korting. Een Media Markt aanbieding kan variëren van een stofzuiger tot een koelkast of een Samsung tablet tot een robotstofzuiger.  Weer een andere actie is MerkenMania, een week waarin producten van bepaalde merken tot wel 25 procent MediaMarkt korting kunnen worden gekocht: stofzuigers, smartphones of tv’s. Mooie aanbiedingen.  

En de ‘Back to school’ deals in augustus helpen jou je kind te voorzien van de beste elektronica voor het nieuwe schooljaar. Of je bent student? Dan zijn MediaMarkt aanbiedingen met korting van 25 tot wel 40 procent mooi meegenomen. Dat is natuurlijk de beste investering. Dan is er ook nog de Black Friday – meestal op de laatste vrijdag van november als iedereen inkopen doet voor Kerst en Sinterklaas. Verschillende aanbiedingen en deals voor knotsgekke prijzen.

Opruiming met korting

Geniet van de opruimingen bij MediaMarkt met korting op verschillende producten. Topproducten voor de laagste prijs tot wel 50 procent MediaMarkt korting bij Media Markt Sale. Wees er snel bij want hier geldt natuurlijk: op is op.

Regelmatig is er informatie te vinden over MediaMarkt deals, acties en aanbiedingen. Denk aan BTW Weg Ermee, de beste Mega Deal. Maar ook de RED Friday en Black Friday aanbiedingen. Houd dus goed je brievenbus in de gaten of bekijk de website of download de app voor de laatste deals.

Webshop en app

Bij de elektronicawinkels kunnen klanten zowel fysiek terecht als in de webshop. Dat is natuurlijk de kracht van een winkelketen als deze: er is toch een groot deel van de Nederlanders dat nog steeds iets willen vasthouden voordat ze het kopen. Anderen bestellen gemakkelijk de nieuwste IPad of de laatste van de reeks Samsung Galaxy en laten die thuisbezorgen of kunnen die ophalen bij een pickup point.

Of er een winkel bij jou in de buurt is, kun je makkelijk zien op de website of in de app. Vul jouw locatie of postcode in en kijk waar de dichtsbijzijnde winkels en filialen zijn. Of je het nou makkelijk vindt om een product vooraf te bestellen en op te halen bij de MediaMarkt met korting, het te laten thuisbezorgen of op een punt te laten bezorgen. Alles is mogelijk. Winkels bieden maximale klantvriendelijkheid, persoonlijk advies en deskundige antwoorden op alle vragen.