ca met korting

Heb je het over grote Nederlandse kledingketens, dan kom je al snel uit bij C&A. De C&A is in ons land een absoluut fenomeen. De letters C en A verwijzen naar de namen Clemens en Augustus Brenninkmeijer. C&A is een typisch Nederlands bedrijf, maar dat wil niet zeggen dat het niet ook over de grenzen actief is. Vandaag de dag vind je ook hoofdkantoren in Duitsland en België. Er zijn wereldwijd zo’n 40.000 mensen bij C&A actief. Stuk voor stuk dragen zij bij aan een uitstekende service en de beste kleding voor een toegankelijke prijs.

De historie van C&A

De eerste kledingwinkel volgens de succesvolle formule is opgericht door twee broers. Deze begonnen in 1841 een winkel voor confectiekleding. Dat leidde al gauw tot succes. Toch zou het nog even duren voor er meerdere vestgingen bijkomen. Vanaf het jaar 1900 was de C&A desalniettemin al in grote delen van Nederland een fenomeen. In 1911 werden zelfs de eerste winkels buiten de grenzen geopend: in Duitsland en later ook in Groot-Brittannië. Voor de reclames van C&A zijn in het verleden verschillende bekende Nederlanders gestrikt. Sinds 2005 zijn er verschillende popgroepen en iconen geweest die hun eigen kledinglijn binnen C&A hebben geopend. C&A vandaag de dag staat bekend om zijn toegankelijke aanbod kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. De stijl is veelal casual en alledaags.

C&A Online winkelen

De C&A is tegenwoordig ook helemaal digitaal. Dat betekent dat je ook online naar hartenlust door het grote en veelzijdige assortiment kunt bladeren. Je vindt de artikelen opgedeeld in een aantal handige categorieën: jongen, meisje, dame, heer. Moeiteloos vind je de kleding waarnaar je op zoek bent. Ook voor moeders en baby’s is er genoeg te vinden. In de online shop betaal je met iDeal, MasterCard, Visa, factuur, American Express of PayPal. Je pakket wordt binnen enkele werkdagen bezorgd met koeriers van DHL of PostNL.

C&A korting: inschrijven voor nieuwsbrief

De eerste manier om voor C&A korting te krijgen, is door je simpelweg voor de nieuwsbrief in te schrijven. Je ontvangt direct een korting van 10% op jouw volgende aankoop in de webshop. Het inwisselen van deze (of een andere) korting doe je heel eenvoudig bij de vierde stap tijdens het bestelproces.

C&A sale

In de online shop van C&A zijn regelmatig sales. Denk aan de kerstopruiming en zomeruitverkoop. Tijdens deze sales kun je extra hoge kortingen krijgen op exclusieve aanbiedingen, afhankelijk van het seizoen en het moment. Wil je precies weten wanneer de jaarlijkse sales beginnen en aflopen? Ook dan kun je je het beste inschrijven voor de C&A nieuwsbrief. Je bent er als eerste bij als extra voordeel is te behalen.

C&A aanbiedingen tijdens Black Friday

Uiteraard is C&A tijdens Black Friday van de partij. Deze dag komt oorspronkelijk uit het Amerikaanse Philadelphia – stad van de liefde. Hij werd voor het eerst gebruikt in de jaren vijftig van de vorige eeuw. De drukte in het hartje van de stad had mede te maken met de vele winkelaars die op zoek waren naar de beste koopjes. Sinds de jaren tachtig is Black Friday in heel de Verenigde Staten een begrip. Ook in Europa doen bijna alle grote winkels er nu aan. Tijdens Black Friday zul je ook bij C&A de nodige lucratieve, interessante koopjes vinden.

C&A deals op Cyber Monday

Cyber Monday is een andere traditionele Amerikaanse koopjesdag. Eén die nauw verweven is met Black Friday. Cyber Monday valt altijd op de maandag na de roemruchte Black Friday. Ook tijdens Cyber Monday mag je weer de nodige leuke acties en hoge kortingen verwachten. Traditioneel gezien vinden die kortingen tijdens Cyber Monday in de webshop plaats en niet in de fysieke winkel. Maar tegenwoordig zie je dat alles door elkaar loopt: beide uitverkoopdagen zien er ongeveer hetzelfde uit en gelden voor zowel fysieke winkel en webshop.

C&A acties op Singles Day

Een andere actiedag die tegenwoordig veelvuldig aan bod komt, is Singles Day. Dit is dan weer geen van oorsprong Amerikaanse koopjesdag, maar juist een Chinese. De dag is ontstaan als vrijgezellenfeest onder studenten, heeft zich geleidelijk door Azië verspreid en nu ook in Europa zijn intrede gedaan. Ook is de overstap van studentendag naar koopjesdag gemaakt. Grappig weetje: Singles Day wordt altijd, elk jaar, gehouden op 11 november. Als de datum 11-11 is, vind je vier enen op een rij. Dat zijn vier singles op een rij. Gekscherend zou je het de meest eenzame dag van het jaar kunnen noemen. Het is gebruikelijk voor winkels en webshops om tijdens Singles Day 11% korting te geven. Die korting vind je ook bij C&A.