intratuin met korting

Met wel 55 filialen in heel Nederland zit er vast ook wel een tuincentra bij jou in de buurt voor de beste Intratuin aanbiedingen. De keten van tuincentra is in Nederland inmiddels marktleider en is de eerste winkel waar veel Nederlanders aan denken als het gaat om bloemen, planten en dierenvoer. Je kunt er terecht voor kamer- en tuinplanten, maar ook voor dieren en dierenvoer. Je koopt ook potten voor je planten bij Intratuin met korting. Maar dat niet alleen! Ook voor de beste barbecue set, tuinmeubelen en tuingereedschap ben je bij deze tuincentrumketen op de juiste plek. Van moestuin tot siertuin: er is voor ieder wat wils.

Historie van Intratuin

De winkel voor huis, tuin en dieren ontstond in 1980. Een achttal entrepreneurs besloten de tuinketen op te zetten. In het begin was het samenwerken om producten goedkoop in te kunnen kopen. Daarna kwam er meer uniformiteit in de winkel: één verkoopformule. Dat gebeurde begin jaren negentig. De Intratuin was geboren en is niet meer weg te denken uit het Nederlandse winkellandschap. Met acht vestigingen in het begin tot bijna 70 nu, de winkel is gestaag gegroeid de afgelopen vier decennia. In Nederland staan er nu 55 afdelingen en veertien in het buitenland. De tuinwinkelketen gaat ook met de tijd mee: Sinds 2017 kun je ook producten kopen op de webshop van Intratuin met korting. Natuurlijk is de winkel ook te vinden op Facebook, YouTube, Instagram en Pinterest, dus voor de laatste Intratuin aanbieding: volg hen zelf.

Intratuin Restaurant

Een bezoek aan dit tuincentrum wordt steeds leuker! Wist je namelijk dat je ook kan ontbijten in de Intratuin met korting? Maak van het bezoek aan het tuincentrum bij jou in de buurt een echt uitje. Geniet bijvoorbeeld in het tuincafé van verse broodjes, een bakje vers gebrouwen koffie, thee en allerlei lekkernijen voor op brood. Het echte tuingevoel krijg je bij het ontbijt van de tuincentra: voor een paar euro per persoon kun je hier geducht lunchen. 

Inspiratie voor tuin

Steeds meer heeft de Intratuin deals speciaal ontwikkeld voor de klant. Op de website en in de app staan bijvoorbeeld blogs over hoe je jouw plantjes verzorgt. Er is ook een plantengids met goede tips voor hoe je een kamercactus verzorgt of hoe je een geranium snoeit. Heel leuk zijn de DIY (do it yourself) Blogs op de website waarin bijvoorbeeld wordt uitgelegd hoe je simpel en creatief een groene kroonluchter maakt voor boven de eettafel. Of maak bijvoorbeeld een planten terrarium. Of maak een lentepakket als ‘bloembollen-lasagne’. Als jij barst van de leuke ideeën en veel creativiteit hebt, dan is dat echt wat voor jou.

Groene Intratuin deals

Voor een tuincentrum is het natuurlijk niet moeilijk om ‘groen’ te zijn. Dat zit volgens de tuinwinkel in het DNA. Duurzaamheid neemt echter ook een grote plaats in binnen het bedrijf. We willen natuurlijk allemaal dat ook de volgende generatie zo van de natuur kan genieten als wij. Er zijn hoge eisen voor de leveranciers, kwekers en producenten op het gebied van milieu en klimaat. En natuurlijk geven we die klanten van Intratuin korting die hun tuin willen vergroenen, want zo maken we Nederland groener.

Het aanbod van de tuincentra is erop gericht om tuinen met meer planten te voorzien. Planten spelen een belangrijke rol in de ecosystemen op aarde: ze nemen CO2 op uit de lucht en zetten dat om in zuurstof. Ook is het eten voor vogeltjes, rupsjes en wormpjes. Wist je dat het een wetenschappelijk feit is dat planten zorgen voor stress vermindering?

Planten die duurzaam zijn is niet zo moeilijk, lastiger is om het andere assortiment te verduurzamen. Toch lukt het de keten wel om rekening te houden met het klimaat en milieu. Er worden bijvoorbeeld steeds minder plastic verpakkingen gebruikt en waar mogelijk worden producten gemaakt zodat het kan worden gerecycled.

Intratuin korting acties

Er zijn vaak Intratuin aanbiedingen waarbij je flink veel producten van Intratuin met korting kan kopen: op sommige producten zoals tuinmeubelen, barbecues en bijvoorbeeld bloempotten kan je tot wel 50 procent korting verwachten. De leukste Intratuin deals ontvang je met de ‘Keuzekorting’. Met een speciale flyer krijg je drie bonnen waarmee je 20 procent korting krijgt op jouw favoriete product naar keuze. Deze actie geldt voor het grootste gedeelte van de producten die in de tuincentra te vinden zijn.

Natuurlijk is ook de Kersttijd tijd voor Intratuin aanbieding. Zo is er bijvoorbeeld de jaarlijks terugkerende Extra Kerstkoopavond waar je jouw Kerstboom van de Intratuin met korting kan kopen. Meestal is deze actie ergens aan het begin van de novembermaand. Trouwens, dezelfde actie is er ook in de Lente onder de noemer ‘Extra Lente Koopavond’, met op veel producten 20 procent korting. Op die koopavond koop je Intratuin aanbiedingen voor het aanstaande zomerseizoen.

Ook vlak voor en na kerst is er een uitverkoop met Intratuin korting op alle kerstartikelen. Meestal duurt deze actie tot het einde van de kerstvakantie. Eén van de meest favoriete jaarlijkse kortingsacties voor voordelige Intratuin aanbieding is het ‘Tulpenfeest’. Voor een klein prijsje kan je in de bollenvelden 10 tulpen plukken. Ook kan je op dat januari festijn een workshop tulpenboeket schikken volgen.

Intratuin folder aanbiedingen

Voor de beste Intratuin deals is het altijd handig om te kijken in de folder. Misschien valt deze wel bij jou door de deur. Is dat niet het geval? Dan staan er op de website altijd wel acties van de Intratuin met korting. Ook kan je je abonneren op de nieuwsbrief: zo krijg je alle laatste Intratuin aanbieding direct in je e-mail.

Naast de jaarlijks terugkerende actieweken en -dagen zijn er ook nog veel afzonderlijke acties. Denk bijvoorbeeld aan plaatselijke winacties, waar klanten een plantje of een barbecue set kunnen winnen. Of denk aan het gratis krijgen van een expert die jouw tuin bekijkt en advies geeft over hoe de planten moeten worden verzorgd. Ook daarom is het belangrijk om de website in de gaten te houden voor deze eenmalige Intratuin aanbiedingen.

Kamerplanten, boompjes, gereedschap, er is van alles te koop bij de Intratuin met korting. Denk aan tuintafels, -stoelen en -kussens voor de ideale zomervibes in de natuur van je achtertuin. Ga gewoon eens langs bij een van de filialen (kijk op de website waar jouw dichtstbijzijnde tuincentrum is) en geniet van al het ‘groen’. In ons tuincafé kan je heerlijk een bakje koffie of thee drinken voor een lage prijs. Met Intratuin aanbiedingen betaal je nooit te veel. 

Plant EHBO

Wist je dat de een speciale dienst zorgt voor jouw tuin- en kamerplanten als er een probleem mee is. Soms is de plant ziek of lijkt het dat er geen hoop meer voor is. De medewerkers kunnen er altijd nog wel wat mee en geven de beste tips voor de beste verzorging.

Heb je bij het tuincentrum bij jou in de buurt producten gekocht, maar weet je niet zo goed hoe je ze moet verzorgen? Op de website staan een enorm groot aantal video’s waarin alle ins en outs over bloemen en planten wordt uitgelegd: hoe plaats je op de juiste manier mos op je dak, hoe zorg je dat jouw gekochte cactus niet gelijk dood gaat en misschien heb je wel interesse in het volgen van een plantencursus. Wist je dat er ook een app is inmiddels, vol met Intratuin aanbiedingen. 

Is jouw tuin er slecht aan toe? Ook voor advies kan je bij de tuincentrumketen terecht. Deskundige medewerkers weten alles van planten en bloemen en de verzorging daarvan. Er worden vaak speciale workshops georganiseerd waarin de medewerkers van alles uitleggen: van het decoreren van een woonkamer met kamerplanten tot het maken van een design voor je achtertuin. Ook voor kinderen zijn er workshops. Vind je dat interessant en lijkt je dat leuk? Kijk voor meer informatie op de website. 

Ophalen of bezorgen via Intratuin

Wil je iets kopen bij de Intratuin met korting? Wist je dat je via de webshop en zelfs via de app producten kan bestellen? En dat je die producten ook thuis kan laten bezorgen, gratis kunt afhalen bij een filiaal of op een afhaalpunt van PostNL. Vanaf 40 euro wordt je bestelling volledig gratis thuisbezorgd. Kijk voor levertijden en andere voorwaarden op de website. Meestal geldt dat als je een bestelling voor middernacht hebt gedaan, je het de volgende in huis hebt. Voor afhalen geldt zelfs een minimale wachttijd van 4 uur. Ideaal voor als je een cadeautje wil hebben voor een verjaardag bijvoorbeeld. Heb jij je winkelmandje vol? Er zijn altijd wel momenten dat Intratuin korting geeft op verschillende producten, dus kijk goed op de website voor de laatste Intratuin aanbieding.