gall & gall aanbiedingen

Wie denkt aan wijn, denkt aan Gall & Gall. De Nederlandse slijterijketen is hét adres voor de lekkerste, meest verrassende en scherpst geprijsde wijnen. De keten Gall & Gall maakt deel uit van Ahold Delhaize, het moederbedrijf van supermarktketen Albert Heijn. In 2020 heeft Gall & Gall ruim 580 verschillende vestigingen door heel Nederland. Benieuwd naar de historie van Gall & Gall, het unieke aanbod en het scoren van de allerbeste wijnvoordelen? Lees verder.

Historie van Gall & Gall

Gall & Gall heeft een verrassend rijke historie. Het bedrijf bestaat namelijk al sinds 1884, toen het werd opgericht door Maria Gall, weduwe van H.J.T. Gall. Bijzonder aan haar was dat zij één van de eerste grote vrouwelijke ondernemers van haar tijd was. Ze overleed in 1920 en liet haar twee zoons twee winkels na. Waar het bedrijf voorheen H.J.T. Gall had geheten, werd deze nu veranderd in Gall & Gall (naar de twee broers). Het bedrijf bleef zich geleidelijk uitbreiden en werd marktleider op het gebied van Nederlandse slijterijen. In het jaar 1984 waren er al zo’n 100 Gall & Gall vestigingen. Sinds 1989 heeft Ahold Gall & Gall in handen.

gall & gall aanbiedingen
Drank aanbieding bij Gal&Gall
Op zoek naar een heerlijke drank in de aanbieding? Dan ben je bij Gall & Gall aan het...Show More
Op zoek naar een heerlijke drank in de aanbieding? Dan ben je bij Gall & Gall aan het juiste adres. Show Less

Gall & Gall: uitstekende service

Je vindt bij Gall & Gall een rijke variatie wijnen en andere alcoholische dranken van over heel de wereld. Bovendien levert het bedrijf uitstekende service. Wist je dat als je voor 22:00 bestelt, je je bestelling morgen al in huis hebt? Bovendien is bezorging vanaf een bestelling vanaf 50 euro gratis. Als je een selectie fraaie kwaliteitswijntjes uitzoekt, zit je zo aan dat bedrag. Als je bestelt, is ophalen in een Gall & Gall winkel bovendien gratis. Mocht je op zoek zijn naar de juiste wijn voor de juiste gelegenheid? Dan krijg je hierover uitgebreid advies van de experts. Bovendien heeft Gall & Gall een heleboel recepten voor inspiratie voor je gebundeld.

Een tip voor elk seizoen

Bij Gall & Gall ontvang je maaltijdtips voor elk seizoen. Of je nu buiten bij de barbecue in het zonnetje zit, of met zijn allen rond de haard terwijl het buiten sneeuwt. Bij elk seizoen hoort een andere smaak. Bij de winter horen zware gerechten met rijke smaken. In de zomer hoort barbecue en een frisse salade. In de overzichten vind je gerechten en bijpassende drank voor elk seizoen.

Gall & Gall cadeaus

Wist je dat je bij Gall & Gall veel bijzondere drank cadeaus kunt bestellen? Deze cadeaus zijn stuk voor stuk voorzien van de mooiste geschenkverpakkingen. Je vindt maar liefst ruim 100 verschillende wijn cadeaus, waaronder uitgebreide wijnboxen. Ook zijn er cadeaus op het vlak van port en sherry, evenals bier en whisky cadeaus. Je vindt ook glaswerk en alcoholvrije cadeaus.

Gall & Gall drankaanbiedingen

Gall & Gall heeft een rijk assortiment alcoholhoudende en alcoholvrije dranken. Ben je een groot liefhebber van rum of whisky? Ook dan ben je bij Gall & Gall op het juiste adres. Er zijn aanbiedingen op het gebied van witte wijn, rode wijn, sterke drank en alcoholisch. Het zal van week tot week en maand tot maand verschillen welke producten er precies in de aanbieding zijn.

Gall & Gall ontdekpagina

Gall & Gall besteedt veel tijd en moeite aan het delen van kennis over drank. Als je meer te weten wilt komen over verschillende wijnen, dan biedt de ontdekpagina uitkomst. Hier ontdek je onder meer zes basisregels over wijn en spijs, plus je leert alles over wijn in het bijzonder.

de Club Store

Gall & Gall heeft een eigen Club Store waar je lid van kunt worden. Lid worden gaat snel en is volledig gratis. Als lid van de club spaar je automatisch punten. Voor elke euro die je bij Gall & Gall besteedt, ontvang je één spaarpunt. Via de Club Store kun je deze voor producten en kortingen inwisselen. Je kunt je via de Gall & Gall winkel inschrijven of online een account aanmaken. Vervolgens ontvang je of een fysieke klantenkaart of een digitale klantenkaart via e-mail. Als je al een onlineaccount hebt, word je automatisch gratis member van de Club Store. De digitale klantenkaart is eenvoudig toe te voegen aan een app als Albert Heijn of Stocard.

Gall & Gall spaarpunten inwisselen

Je kunt je spaarpunten eenvoudig inwisselen via de online Club Store of in een Gall & Gall winkel. Je kiest zelf waaraan je de punten wilt besteden. Even doorsparen, kan natuurlijk ook. Nadat je je punten in de Club Store ebt ingewisseld, ontvang je via e-mail een coupon. Deze coupon kun je zowel online of in de winkel gebruiken om je cadeau of korting te verzilveren.

Gall & Gall Premium lidmaatschap

Wist je dat je ook Premium lid van Gall & Gall kunt worden. Als Premium member leg je jaarlijks 10 euro neer. Het voordeel van Premium is dat je nog sneller spaart voor voordeel en cadeaus. Als je een vaste klant bent bij Gall & Gall heb je het bedrag van 10 euro zo terugverdiend. Je krijgt bovendien exclusieve Premium Deals op wijn en sterke drank. Op wijn & bubbels krijg je standaard 10% korting. Hetzelfde geldt voor whisky en alcoholvrije drank. Ook krijg je exclusieve toegang tot de leukste evenementen en originele proeverijen.

Wilde Wijn Dagen

Tijdens de Wilde Wijn Dagen krijg je unieke kortingen bij Gall & Gall. De speciale koopdagen worden vaak meerdere keren per jaar georganiseerd. Wat je tijdens de Wilde Wijn Dagen onder meer kunt verwachten, is honderden verschillende wijnen met de tweede fles voor de halve prijs.

Gall & Gall Black Friday aanbieding

Ook Gall & Gall doet aan Black Friday. Deze koopjesdag is van oorsprong uit de Verenigde Staten over komen waaien. Waar Black Friday traditioneel gezien maar één dag duurt (de vrijdag), duren de Black Friday acties bij Gall & Gall soms veel langer. In het verleden heeft de slijterijketen bijvoorbeeld voor een periode van zeven dagen 50% korting op bepaalde geselecteerde wijnen gegeven. Ook was er korting te scoren op sterke drank: likeur, gin en wodka.

Gall & Gall deals tijdens Singles Day

Ook tijdens Singles Day kun je bij Gall & Gall mooie kortingen scoren. Singles Day wordt jaarlijks op de elfde van de elfde (11:11 = 11 november) gevierd. Op deze dag hoef je heus geen vrijgezel te zijn om bij Gall & Gall de mooiste kortingen te sparen. Tijdens Singles Day kreeg je in het verleden onder meer heel toepasselijk korting op de Single malt whisky’s.