aktiesport met korting

Actie en energie! Aktiesport is niet slechts een sportwinkel. Nee, het verkoopt alles voor een sportieve lifestyle. Dus als jij van sporten houdt, graag een potje voetbalt met je vrienden, af en toe hardloopt, dan voel jij je vast thuis in deze sportwinkel. Of ben je een echte professional en ben je altijd aan het sporten? Ook dan helpen we je hier aan zinderende Aktiesport aanbiedingen en laten we zien hoe je ervoor kan zorgen de goedkoopste tenues bij Aktiesport met korting te kopen! Kijk eens in een van de ruim 60 winkels die de actieve en sportieve winkel heeft in Nederland. Wist je dat je nu ook de interactieve app van de sportketen kan downloaden? Ideaal voor de laatste Aktiesport korting.

Historie Aktiesport

In 1982 opende zich de eerste sportzaak van het bedrijf in Gouda. Het doel was allereerst om de grote merken zoals Nike, Adidas en Puma voor de laagst mogelijke prijs te verkopen. Sindsdien is de sportzaak uitgegroeid tot een van de meest bekende sportzaken in Nederland. Wist je dat Aktiesport ook samenwerkt met Scapino? Ook bij de sportketen kwam de digitalisering op gang: er is inmiddels een goedwerkende app waar producten makkelijk kunnen worden besteld. In 2016 werd het bedrijf samen met zusteronderneming Perrysport overgenomen door het Britse JD Sports. Daarna werden de bedrijven overgenomen door Unlimited Sports Group.

De passie voor sport vertaalt zich ook in een liefde voor de klant. Klanten die bij de sportzaak naar binnen lopen hebben vaak een affiniteit met sport en dat brengt samen, ongeacht de cultuur, achtergrond of wat je denkt. Dat is de kracht van sport. Er wordt door het bedrijf stevig geïnvesteerd in de medewerker en er zijn altijd wel prijzen te winnen voor medewerkers die het goed doen. Ook zijn er team building reisjes. Als er al zo goed wordt gezorgd voor de medewerkers, hoeveel te meer zal er goed worden gezorgd voor de klant.

Goedkope sportkleding

De winkel voor sportkleding en -artikelen heeft echt een passie voor sport en sportief bezig zijn. Dat is terug te zien in de uitgebreide collectie voor zowel dames als heren en kinderen. Bij de sportieve en actieve winkelketen staat diversiteit centraal – dat betekent dat iedereen zich veilig moet voelen op het werk. Zo’n uitstraling sijpelt ook door in de manier waarop de klanten zich voelen in de winkels. “Diversiteit is onze kracht. Diversiteit is onze bron”, zo schreef de sportzaak op Instagram met een van hun Aktiesport korting acties. De sportzaak ontwikkelde een eigen trainingscentrum, de ‘Aktiesport Academy’ waar de talenten en vaardigheden van medewerkers worden getraind en ontplooid. De sportketen zorgt goed voor de medewerkers en wil het uiterste uit hen halen, niet alleen op professioneel niveau, maar ook gewoon in het persoonlijke leven. Wist je dat er bij de sportzaak altijd wordt gekeken naar medewerkers met potentie voor leidinggevende posities? En op alle teambuilding events wordt er gesport.

Nike en adidas bij Aktiesport

Zowel de app als de webshop staat vol met artikelen van Aktiesport met korting. Maar een deel van het succes heeft de keten natuurlijk te danken aan grote namen zoals Puma, Fila, Adidas en Nike. Maar ook andere merken waar je misschien nog nooit van gehoord hebt: Pink Soda, Nijdam en License. Voor elke sport zijn er bij Aktiesport deals te vinden: hardlopen, basketbal, tennissen en ga zo maar door. Voor het hardlopen kan je bijvoorbeeld de beste Nike zweetbandjes aanschaffen. Voor het zwemmen koop je de lekkerste zwemshorts van het merk Speedo. En voor op de wintersport koop je de beste thermokleding van Boriken. Er is genoeg aanbod bij Aktiesport met korting van een merk dat bij jou past.

Duurzaam sporten

Voor alles wat in Aktiesport aanbieding staat, geldt: de doelstelling om in 2030 klimaatneutraal te zijn staat vast. Het bedrijf is altijd bezig om verder te ontwikkelen richting de doelen die de Verenigde Naties (duurzame ontwikkelingsdoelen) heeft gesteld. Voor elke afzonderlijke ontwikkelingsdoel is er een speciale projectgroep ingesteld die ervoor zorgt binnen het bedrijf om te voldoen aan die doelen. Alles moet eraan worden gedaan om zowel het milieu als de mens centraal te zetten en de ecologische voetafdruk te verminderen.

Protest Aktiesport korting 

Een van de manieren waarop Aktiesport aanbiedingen brengt met een steeds lichtere ecologische voetafdruk is de samenwerking met kledinglijn Protest. Deze kledinglijn doet nog meer als bijvoorbeeld Nike of Adidas aan het verduurzamen van de kledingindustrie. Denk dus goed na bij het kopen van kleren bij Aktiesport met korting want misschien zit er wel een mooie Aktiesport aanbieding in het assortiment van het merk Protest. Veel kleding, onder andere van Protest, bij Aktiesport wordt tegenwoordig gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboe, gerecycled polyester of PET en katoen van ecologisch minder zware voetafdrukken. Aktiesport wil graag milieubewust ondernemen, doe je mee?

Aktiesport aanbiedingen

Alle sportzaken hebben dezelfde Aktiesport aanbiedingen in Nederland. Duurzaamheid staat centraal en diversiteit is erg belangrijk voor de keten. Zowel voor mannen, als vrouwen en kinderen is er kleding dat past, van alles soorten en maten. Bij Aktiesport vinden ze het belangrijk dat jij je er thuis en op je gemak voelt. Er zijn veel acties die zich tijd na tijd herhalen. Heel bekend is de 50 procent korting op een tweede item. Dat is ideaal als je bijvoorbeeld een paar schoenen en een trui nodig hebt: dan koop je ze samen tegelijk en heb je een redelijk goedkope trui. Elke week zijn er nieuwe deals, daarvoor kan je kijken op de website. Neem bijvoorbeeld een week voor rugzakken: alle rugzakken zijn in die week bij de Aktiesport met korting.

Grootste Aktiesport deals

Houd de nieuwsbrief, app of website goed in de gaten, want voor je het weet mis je de laatste Aktiesport deals. Sommige producten kunnen soms bij Aktiesport met korting van wel 70 procent worden afgeprijsd. Meestal gebeurt dat bij een ‘sale’ of de ‘outlet’ als de winter voorbij is of het zomerseizoen tot een einde komt. Veel kledingstukken die geschikt zijn voor de winter komen in de lente in de uitverkoop en hetzelfde geldt voor producten die in de zomer gangbaar zijn: die kan je goedkoop kopen in de herfst. Voor de beste zomerdeals vind je dus paradoxaal genoeg de beste Aktiesport deals in de herfst.

Ook in de weken voor de feestmaand december zijn het drukke dagen bij de sportzaak. Verschillende producten zijn dan te krijgen bij de Aktiesport met korting van wel 50 procent. Kom wel vroeg, want op is toch ook bij de sportzaak echt op. Je kunt nu bij Aktiesport korting krijgen als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. De 10 procent korting kan je gelijk inzetten in de eerstvolgende bestelling bij jou sportzaak. Voor meer informatie over de laatste deals en aanbiedingen kun je de app downloaden. Zo mis je nooit een actie.

Sportzaak bij jou in de buurt

Via de app of de webshop kun je nu zoeken naar een fysieke winkel van de keten waar jij lekker kan rondsnuffelen en kleren passen. Het kan natuurlijk ook in de webshop: voor een bestelling van minimaal 30 euro is de verzending gratis. Dat scheelt alweer gauw 4 euro. Helemaal ideaal bij deze sportzaak is dat je wel twee maanden de tijd hebt om een product leuk te gaan vinden: vind je het niet leuk, dan mag je het binnen die tijd terugsturen.

Voor de beste ervaring en de leukste Aktiesport aanbieding op jou gericht, kan je een account aanmaken. Daar mis je nooit een actie en betaal je nooit te veel. Je kan daar een verlanglijst maken met speciale items die jij graag wilt hebben voor Sinterklaas, je verjaardag of Kerst. Die koop je dan op het moment dat er een kortingsactie is. Dat scheelt altijd flink wat euro’s. Wist je overigens dat je ook achteraf kan betalen nadat je een Aktiesport aanbieding hebt gekocht? Ideaal voor als je nu nieuwe schoenen nodig hebt, maar je loon komt pas volgende week.