we fashion met korting

Jij wil toch dragen wat je leuk vindt? Elke dag in stijl naar je werk, naar school of de universiteit? Zodat jouw garderobe volhangt met de meest modieuze kleding? Dat gaat vast lukken bij de bekende Nederlandse kledingwinkel WE Fashion met korting! Je kan bij WE Fashion aanbiedingen vinden van professionele merken als O’Neill, Van Gils, Nelson by Nelson en nog veel meer populaire kledingmerken. De stijlvolle kledingwinkel heeft alles voor heren, dames en kinderen. De kledingketen is op weg om Nederlands grootste fashion retailer te worden in West-Europa. De kledingwinkel wil niet alleen jouw kleding ontwerpen en stijlen, maar geeft je ook een echte ‘ervaring’ in de winkels. Het is een genoegen om in de winkels te lopen en de mix van verschillende mode smaken, diversiteit en duurzaamheid te proeven. 

WE Fashion aanbieding

Het aanbod van de fashionketen is groot met collecties die niet alleen op de webshop maar ook in de fysieke winkels hangen. Er is kleding voor ‘jonge professional’ en ambitieuze heren die in stijl door het leven willen gaan. Met WE Fashion aanbiedingen richt de winkel zich ook op jonge en levendige vrouwen die positief in het leven staan, stijlvol een carrière nastreven. Natuurlijk is er ook genoeg keus voor kinderen – ben jij een moeder die het leuk vindt om te shoppen voor de hele familie. Dat kan bij de winkel die kleding heeft voor ‘ons’, iedereen. 

Wist je dat je bij WE kleding op maat kan laten maken? Zo zorg je ervoor dat alle kleding die je koopt perfect bij jou past! 

Hoe is WE Fashion ontstaan

De winkelketen ontstond in Nederland in 1917 toen oprichter Edwin de Waal een winkel opende voor herenmode. Het merk was toen nog ‘Sir Edwin’ met de vintage slogan ‘ondergoed is wondergoed’. Pas in de jaren zestig ontstond de keten dankzij zoon Kees de Waal als een modeketen met heren- maar ook vrouwenkleding en verschillende bijhorende artikelen.

In 1962 werd namelijk de eerste winkel van de keten geopend in Amsterdam onder de naam ‘HIJ’. Precies 24 jaar later kwam de vrouwelijke variant van de fashionwinkel ‘ZIJ’. Sinds die jaren is de winkelketen enorm gegroeid met vestigingen in heel West-Europa. Sinds 1999 zijn de winkels omgedoopt tot WE MEN en WE WOMEN.

WE Kledingwinkel

Ook de stijlvolle kledingwinkel gaat met de tijd mee: sinds 2010 heeft de kledingwinkel ook een webshop. Sinds 2014 kwam er in de winkelketen een klantenprogramma waar mensen lid konden worden van de winkel om bij de WE Fashion korting te krijgen. In 2017 opende zich in het nieuwe Utrechtse Hoog Catharijne de prachtige vlaggenschip winkel. Een ware parel in hartje Utrecht en zeker een aanrader. Het is het zeker waard om een keer langs te gaan voor de laatste WE Fashion aanbiedingen.

Er zijn inmiddels 124 filialen waar jij in Nederland terecht kan voor de laatste WE Fashion aanbieding. Internationaal zijn er een dikke 200 winkels van verschillende soorten: speciaal voor vrouwen (Women), speciaal voor mannen (Men) en winkels voor beiden (Store).

Duurzaam met WE

In de huidige winkelstraat heb je als fashionketen natuurlijk geen recht meer van spreken als de kleding niet duurzaam is gemaakt. Ook moet kleding voldoen aan de eisen van de tijd: er mag geen kinderarbeid mee gepaard zijn en de omstandigheden waarin arbeiders dagenlang achtereen werken moeten goed zijn. Bij WE zijn ze het daar helemaal mee eens! Verduurzamen is de missie van de fashionketen. Het gaat hierbij om de drie P’s: People, ontwikkelingen moeten goed zijn voor alle mensen in de productieketen. Planet, het proces van hoe kleding wordt gemaakt moet een zo klein mogelijk ecologische voetafdruk maken op de wereld. En profit, er moet natuurlijk ook wat aan worden verdiend.

We Care

De kledingwinkel heeft een speciaal programma ‘WE Care’ opgezet. Zo moet de productie transparanter zijn en socialer. Katoen, een veel gebruikt product, wordt steeds duurzamer gekweekt en er wordt veel meer dan voorheen met gerecyclede producten gewerkt. Er wordt van alles gedaan om de arbeiders in fabrieken in India en Bangladesh te helpen. En ook in Nederland en West-Europa zelf doet WE wat ze kunnen: er liggen al 800 zonnepanelen op de daken van distributiecentra en kantoren. En natuurlijk koopt de keten louter en alleen groene energie als stroom.

De volgende keer dat je kleding van WE Fashion met korting koopt, check dan de label. Daar staat alles op over aan welke certificaten het kledingstuk voldoet en hoe jouw kledingstuk bijdraagt aan een betere en duurzamere wereld.  

WE Fashion met korting

Elke week is er in de winkels van WE Fashion korting. Op de website van de keten zijn er goede WE Fashion deals te vinden met kleding die bij jou past. De winkelketen heeft tijdens Black Friday enorme kortingen en misschien kan jij ook wel wat kleding van WE Fashion met korting vinden. Zoals de slogan zegt met Black Friday “WE, create your own style”.  Omdat het assortiment van de kledingwinkel erg past bij wat studenten graag dragen heeft WE Fashion deals speciaal voor studenten. Ben jij een student dan krijg je dus net die extra 10 procent korting? Ben je geen student, dan kun je altijd een bestelling doen via een bekende die wel student is.

Ook is er bij WE Fashion korting mogelijk als je een Online Only klant bent. Wil je je inschrijven als ‘member’ van deze voor jouw favoriete winkel dan krijg je nog eens een welkomst voucher van 5 euro. Alles bij elkaar kan je best nog wat euro’s besparen met al deze aanbiedingen. Maar er is meer. ‘The Outlet’ is een WE Fashion aanbieding waarbij je elke dag van het jaar afgeprijsde kleding kan kopen. Er zijn altijd wel kleren die over zijn van een collectie of die niet meer in het seizoen passen. Daar is de uitverkoop of in stijlvolle benaming ‘The Outlet’ voor. Koop daar dus je ‘essentials’ uit verouderde collecties voor de beste WE Fashion deals. De slogan voor de outlet is: look better, spend less. In het Nederlands vertaald: zie er beter uit, geef minder uit.

We Fashion Deals

Meerdere keren per jaar zijn er bij WE Fashion deals zoals de herensale of damesmode sale. Zo kun je kleren kopen van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Kleding van elke WE Fashion aanbieding is gemaakt om meerdere seizoenen mee te gaan. Jeans, vesten en hemden, alles moet jarenlang mee kunnen. Zo ben je dus dankzij de kwaliteit nog steeds veel goedkoper uit dan vergelijkbare winkels. Soms heeft WE Fashion korting van wel 50 tot 70 bij een ‘SALE’. Je vult bij WE Fashion met korting je garderobe met de beste kleding.

Helemaal een goed initiatief waarmee jij producten kan kopen van WE Fashion met korting is het “Non-retour Reward”. Je krijgt na een aankoop na 30 dertig dagen een voucher met wel 25 procent korting op een volgend item dat je koopt.

Wist je dat…

Oude producten die je ooit bij WE Fashion met korting hebt gekocht kun je weer terugbrengen. Wat het ook is, alle oude kledingstukken kun je verzamelen en afgeven bij de balie. De kledingstukken kunnen namelijk worden gerecycled door de speciale ReShare Stores van het Leger des Heils. De opbrengst die de actie oplevert gaat naar het werk van het Leger des Heils zelf. Zo help jij als klant ook mee aan een duurzamere wereld en een schonere planeet.

Let op! Bij het inleveren van een zak met oude kleding krijg je van WE Fashion korting van wel 5 procent voor je aankoop. Ga dus elke keer met een zak vol kleding naar een WE in jouw buurt en bespaar geld.  

WE fashion App

De winkelketen heeft al ruim een decennia lang een webshop en sinds een paar jaar ook een app. Daar kan je snel en eenvoudig kledingstukken bestellen bij WE Fashion met korting. Ideaal als je geen zin hebt om langs de winkel te gaan. Je kunt veilig afrekenen met bijna alle soorten creditcards en betaalmethoden. Bestel je voor middernacht? Dan krijg je het door jouw begeerde product binnen één of twee dagen thuisbezorgd. Wist je dat bezorging vanaf 30 euro gratis is en dat je jouw gekochte kleding de eerste 60 dagen nog mag terugbrengen?

Ook kun je op de website kijken waar de dichtstbijzijnde WE Fashion aanbieding in jou buurt. Er zijn soms verschillende soorten winkels afzonderlijk voor heren en dames, dus let wel even op bij het zoeken naar de juist winkel waar jij een nieuwe trui van de nieuwste collectie wil gaan kopen.