vanharen korting

Wie aan VanHaren denkt, denkt aan een fantastisch aanbod schoenen. Al ruim 90 speelt deze schoenenbranche een leidende rol in de Nederlandse schoenenwereld. Wist je dat VanHaren maar liefst 145 filialen telt? Op het gebied van schoenretailers is het niet alleen één van de grootste, maar ook succesvolle spelers. In België blijft de schoenenketen aan de weg timmeren. Zo bevindt er zich sinds kort een nieuwe Flagship Store in Antwerpen. Bij VanHaren vind je schoenen voor het hele gezin. Deze zijn uitstekend geprijsd en van hoge kwaliteit.

Snelle service, heldere inrichting

VanHaren winkels zijn ingedeeld volgens het Rack Room concept. Dit houdt in dat de schoenen in stellages staan uitgestald met van elk schoentype een voorbeeldmodel. Je kunt moeiteloos de schoen vinden die bij jou past, in de juiste maat. Mocht je er toch niet uitkomen? Dan kun je altijd een medewerker vragen om raad en de juiste expertise.

Een schoen voor iedereen

Waar VanHaren vooral ook in uitblinkt, is dat de winkels een erg diverse collectie schoenen hebt. Je vindt er schoenen voor mannen, vrouwen, kinderen, in allerlei soorten vormen, maten en stijlen. Je vindt moeiteloos de juiste schoen voor de juiste stemming. De trendscouts houden alle nieuwe trends in de gaten, van over heel de wereld. Ze bevinden zich in het hart van de fashionscene, staan dicht op modebeurzen en zijn gevestigd in grote modesteden.

Onderdeel van de Deichmann-groep

VanHaren is onderdeel van de Deichmann-groep, wereldwijd één van de grote spelers op schoenengebied. Het moederbedrijf heeft zo’n 4.300 vestigingen verspreid over heel de wereld en is goed voor zo’n 160 miljoen schoenenverkopen. Deichmann is gevestigd in Duitsland.

VanHaren korting: account aanmaken

Wie online een account aanmaakt op de website van VanHaren heeft allereerst bij de eerst volgende bestelling een verkort inlogproces. Daar komt bij dat je je voorgaande bestellingen in je account kunt bekijken, evenals de status van betalingen en leveringen. Je kunt artikelen eenvoudiger retour sturen, een favorietenlijst aanmaken en opsturen en bestelde artikelen tot het verzendmoment annuleren. Jezelf aanmelden kan altijd in de online shop van VanHaren.

VanHaren voordeel: de nieuwsbrief

Als je altijd op de hoogte wilt blijven van de actualiteit op schoenengebied en als eerste wil genieten van de beste acties, dan meld je je voor de nieuwsbrief aan. Je leest hier alles over trends, aanbiedingen en acties. Ook ontvang je de leukste tips. Je vindt de VanHaren nieuwsbrief onderaan de pagina. Je voert je volledige naam en e-mailadres in om je in te schrijven. Wie zich inschrijft, krijgt een cadeautje op zijn of haar verjaardag, toegang tot exclusieve winacties en kortingen, plus 10% inschrijfkorting bij een besteding vanaf 34,99 euro.

VanHaren korting: Black Friday

VanHaren doet ook mee aan Black Friday. Op deze traditioneel Amerikaanse feestdag vind je de leukste producten voor de scherpste prijzen. Je kunt Black Friday korting niet gebruiken in samenwerking met andere kortingen of acties. De kortingen golden in het verleden voor een periode van meerdere dagen (niet alleen de vrijdag zelf). De verwachting is dat dit ook komend jaar weer zo is. Voordelig schoenen kopen doe je tijdens Black Friday zowel online als offline.

VanHaren deals: speciale kortingspagina

Online winkelen heeft zo zijn voordelen. Niet alleen zien je in een muisklik wat er precies in het VanHaren assortiment te vinden is, je ziet op de speciale actiepagina’s ook nog een direct welke schoenen in de uitverkoop zijn. Zo zijn er speciale kortingspagina’s voor Dames schoenen sale en Heren schoenen sale. Ook vind je een salespagina speciaal voor kinderen. Op elk van deze pagina’s vind je een groot en gevarieerd aanbod schoenen tegen scherpe prijzen.

VanHaren webshop

Bestellen in de VanHaren webshop gaat heel eenvoudig. Je kunt gewoon afrekenen met iDeal, met creditcard of PayPal. Ook kun je achteraf betalen met behulp van Klarna. Mocht je een vraag hebben aan VanHaren, dan kun je de FAQ sectie bekijken of de klantenservice contacteren.