drievliet aanbieding

Familiepark Drievliet is een ideale bestemming voor een dagje uit met de hele familie. Er zijn leuke attracties voor jonge kinderen te vinden in dit park in Den Haag, maar ook spannende attracties en attracties voor het hele gezin. Wil je Drievliet met korting bezoeken? Er zijn regelmatig Drievliet aanbiedingen of Drievliet deals waardoor je tegen een gereduceerd tarief naar het familiepark kunt. Met Drievliet korting geniet je extra van je voordelige dagje uit.

-€7
ad tickets
Entreeticket Familiepark Drievliet 21,-
Drievliet is hét pretpark van Den Haag en omstreken. Van de allerkleinsten tot de...Show More
Drievliet is hét pretpark van Den Haag en omstreken. Van de allerkleinsten tot de alleroudsten: dit familiepark biedt vermaak voor iedereen. Show Less

Pretpark Den Haag

Familiepark Drievliet is een attractiepark dat zich in Den Haag bevindt. Het park heeft een oppervlakte van acht hectare en trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers. Het park is met name leuk voor jeugdige bezoekers en heeft meer dan dertig attracties, waaronder verschillende achtbanen en een darkride. In het park zijn attracties te vinden voor jonge kinderen, attracties voor het hele gezin, spannende attracties voor jongeren en volwassenen en shows waar je met het hele gezin van geniet.

Welke attracties zijn er in Drievliet?

In Familiepark Drievliet vind je diverse attracties, waaronder vier achtbanen: Dynamite Express, Formule X, Kopermijn en Twistrix. De darkride die je in het attractiepark vindt is het Spookmuseum, een spookhuis waar je doorheen rijdt. Andere attracties in het park zijn een vrijevaltoren, een boomstamattractie, een reuzenrad en een schommelschip. Leuk attracties voor jongere bezoekers zijn de theekopjesattractie, de speeltuin, de zweefmolen, de paardenbaan en het doolhof. Er zijn leuke attracties voor alle leeftijden in het park.

drievliet korting
Bezoek Drievliet Den Haag met korting.

Familie pretpark Zuid-Holland

In Familiepark Drievliet bezoek je verschillende shows die leuk zijn voor het hele gezin. De Jungleshow is te zien in het Jungletheater. Hier nemen de dieren je mee in het avontuur van de jungle. Er is een 5D-bioscoop aanwezig waar je vijf verschillende sensaties ondergaat en in het parktheater zijn er shows tijdens de weekenden en op schoolreisdagen. Er is variatie in shows, waardoor er voor iedereen iets leuks te zien is.

Toegangsprijzen Drievliet

Om Familiepark Drievliet te bezoeken, heb je een kaartje nodig. Een ticket voor kinderen en volwassenen kost €26,50 per persoon. Deze prijs geldt aan de kassa van het park en online koop je een ticket voor €22,50. Kinderen tot één meter lengte mogen gratis naar binnen. Personen van 55+ betalen €20 voor een kaartje. Deze tickets zijn alleen aan de kassa verkrijgbaar.

Toegang tot Drievliet met korting

Er zijn verschillende manieren om Drievliet met korting te bezoeken, waarbij de eenvoudigste manier is om je ticket vooraf online te kopen. Zo bespaar je makkelijk €4 per ticket. Ook loont het om in een groep naar het park te komen. Bij groepen vanaf twintig personen geldt €20 per ticket. Ga je meerdere keren per jaar naar Familiepark Drievliet? Dan kan een abonnement de moeite waard zijn. Een seizoenpas kost €61,50 per persoon en is dus bij drie of meer bezoeken per jaar de moeite waard. Voor 55+ is dit €50 voor een seizoenpas.

Drievliet aanbiedingen en deals

Op zoek naar een goede Drievliet aanbieding? Er zijn regelmatig Drievliet aanbiedingen waardoor je het park tegen een lagere prijs kunt bezoeken. Je koopt tickets tijdens actieperiodes zoals de BTW dagen of de Bol 10-daagse om van Drievliet korting te profiteren. Op dagen zoals Black Friday en Cyber Monday zijn er vaak Drievliet deals, die ervoor zorgen dat je Drievliet met korting kunt bezoeken.

-€7
ad tickets
Entreeticket Familiepark Drievliet 21,-
Drievliet is hét pretpark van Den Haag en omstreken. Van de allerkleinsten tot de...Show More
Drievliet is hét pretpark van Den Haag en omstreken. Van de allerkleinsten tot de alleroudsten: dit familiepark biedt vermaak voor iedereen. Show Less

De geschiedenis van Drievliet

Familiepark Drievliet opende in 1938 als een theetuin met een speeltuin voor kinderen. Bezoekers vonden dit een leuke combinatie en kwamen in groten getale naar de tuin. In 1951 werd de eerste attractie in de tuin geplaatst, een draaimolen. Door de jaren heen kwamen hier steeds meer kermisattracties bij. Het park breidde uit met een hoop nieuwe attracties, voornamelijk gericht op jeugdige bezoekers. De nieuwere attracties zijn met name thrill-rides waar ook oudere bezoekers plezier aan beleven.

Doelgroep

Familiepark Drievliet is, zoals de naam al doet vermoeden, gericht op de hele familie. Jonge kinderen vermaken zich in de speeltuinen en kinderattracties, terwijl oudere kinderen in spannende achtbanen en attracties stappen. De familieattracties zijn leuk voor het hele gezin en zorgen voor een avontuurlijk uitje.

Eten en drinken in Drievliet

In het familiepark zijn twee horecagelegenheden te vinden waar je terecht kunt tijdens je bezoek. Je komt hier tot rust met een drankje tussen de spannende attracties of nuttigt een warme maaltijd. Restaurant het Paviljoen heeft een ruim menu met onder andere pannenkoeken en een piratenbox met een verrassing. In Restaurant Mei eet je belegde broodjes, fruitsalades en andere gerechten.

Openingstijden Drievliet

Familiepark Drievliet is geopend van april tot en met oktober en gesloten in de wintermaanden. Op de website van het park vind je een duidelijke kalender met openingstijden, die per dag variëren. Zo is het park vaak geopend van 10:00 tot 17:00 uur en in de zomermaanden ook regelmatig van 10:00 tot 18:00 uur. In de kalender zie je welke openingstijden gelden op de datum van je bezoek en welke openingstijden er voor de attracties gelden. De attracties sluiten soms een halfuur voordat het park sluit.

Route en adres

Familiepark Drievliet bevindt zich in Den Haag en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer te bereiken. Je parkeert de auto op het parkeerterrein van het park. Het gaat hierbij om betaald parkeren en om het parkeerterrein te vinden, geef je het adres van het familiepark in de navigatie in. Met het openbaar vervoer reis je naar het treinstation Den Haag Centraal of Hollands Spoor. Vanaf beide stations rijden er trams die stoppen bij de halte Laan van ’s-Gravenmade. Vanaf het centraal station stap je één keer over en vanaf Hollands Spoor is er een directe verbinding.

Adres:
Familiepark Drievliet
Laan van ’s-Gravenmade 81
2495 BD Den Haag