duinrell aanbieding

Attractiepark Duinrell is een populaire bestemming in Wassenaar waar jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers op af komen. Naast een bezoek aan het attractiepark, geniet je hier van het Tikibad: het grootste waterpark van de Benelux met meer dan 15 glijbanen. Je kunt tevens verblijven op het vakantiepark op landgoed Duinrell. Wil je Duinrell met korting bezoeken? Er zijn regelmatig Duinrell aanbiedingen of Duinrell deals waardoor je het park tegen een gereduceerd tarief bezoekt. Met Duinrell korting geniet je extra van je vakantie, weekendje weg of dagje uit.

Attractiepark Duinrell

Duinrell is een attractiepark in Wassenaar, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Het attractiepark trekt jaarlijks zo’n miljoen bezoekers. Naast het attractiepark, vind je ook het bekende Tikibad bij het park. Wil je in Duinrell overnachten om zo een bezoek aan het attractiepark en het waterpark te combineren? Het vakantiepark biedt verschillende mogelijkheden om te overnachten.

Welke attracties zijn er in Duinrell?

In Duinrell vind je leuke attracties voor jong en oud. Denk hierbij bijvoorbeeld aan achtbanen, zoals Falcon en Dragonfly. Voor jongere gasten is er de Kikkerachtbaan. Andere attracties zijn het maken van een zweefvlucht in Wild Wings, de zweefmolen Aqua Swing, de rodelbaan, de waterachtbaan Splash en de snelle afdaling op de waterslee Aqua Shute. Ook vind je het Kikkerrad, een klein reuzenrad, een monorail met kikkerfietsen en een westerntreintje voor jongere kinderen.

naar duinrell tikibad met korting
Bezoek Duinrell in Wassenaar met korting.

Tikibad: grootste waterpark van de Benelux

Het Tikibad is het grootste waterpark van de Benelux en biedt meer dan 1,5 kilometer glijplezier. In het subtropische zwemparadijs vind je meer dan 15 glijbanen. In de waterglijbaan Cycloon tol je in een trechter, de Triton is een driedubbele Cone glijbaan en Flits is een glijbaan waar je flitsend snel vanaf gaat. Het Tikibad heeft een speelparadijs voor kleinere kinderen, een golfslagbad en een buitenbad. Er zijn donkere glijbanen met speciale lampjes, een Lazy River waar je lekker dobbert en Turkse stoombaden waar je ontspant.

Vakantiepark Duinrell

Voor wie langer genieten wil van het attractiepark en het Tikibad, is het mogelijk om te overnachten op het vakantiepark. Je kunt een accommodatie boeken inclusief toegang tot de attracties of het Tikibad, zodat je hier van kunt genieten tijdens je vakantie. Je verblijft vlakbij het strand en historische steden op het landgoed Duinrell. Boek bijvoorbeeld een duinbungalow, een glamping accommodatie of een plekje op de camping.

Toegangsprijzen

Om het attractiepark Duinrell of het Tikibad te bezoeken, heb je een toegangskaartje nodig. Deze kaartjes zijn alleen online verkrijgbaar en je kiest voor een attractiepark ticket, een Tikibad ticket of een combinatie van de twee. Een kaartje voor Duinrell is verkrijgbaar vanaf €19,95 als je een specifieke dag kiest en een standaard ticket kost €26,00. Een kaartje voor het Tikibad is vanaf €19,50 verkrijgbaar online. Combinatietickets, bijvoorbeeld voor een dagje Duinrell inclusief twee uur in het Tikibad, zijn ook verkrijgbaar op de website.

Toegang tot Duinrell met korting

Een mooie manier om Duinrell met korting te bezoeken, is door je kaartje vooraf online te bestellen voor een specifieke datum. Zo bespaar je makkelijk een paar euro per persoon. Een andere manier om Duinrell met korting te bezoeken is door van de Tikibad en attractiepark Duinrell aanbieding te profiteren, waarbij je de twee tickets samen boekt. In de winter zijn er Duinrell deals, waarbij je de waterattracties en het Tikibad voor zo’n twintig euro kunt bezoeken. Bekijk altijd of er Duinrell aanbiedingen zijn voor je een kaartje koopt en kies een voordelige dag uit om te gaan. Met een abonnement van €125 kun je een jaar lang het park en het waterpark in en zo besparen frequente bezoekers makkelijk geld.

Duinrell aanbiedingen en deals

Op zoek naar een goede Duinrell aanbieding? Er zijn regelmatig Duinrell aanbiedingen die ervoor zorgen dat je het park met korting kunt bezoeken. Op Black Friday of Cybermonday vind je goede Duinrell deals en ook tijdens actieperiodes zoals de Bol 10-daagse of BTW dagen bezoek je het park voordeliger. Zeker als je met het hele gezin komt, kan een goede Duinrell aanbieding een hoop geld besparen.

De geschiedenis van Duinrell

In 1935 werden de deuren van Landgoed Duinrell geopend voor het publiek. In die tijd was dit nog een theetuin in de orangerie en een restaurant met speeltoestellen eromheen. Na de Tweede Wereldoorlog werd het mogelijk om in Duinrell te overnachten. In 1984 werd het subtropisch zwemparadijs het Tikibad aangelegd, naast het bestaande openluchtbad, en werd er een rodelbaan geopend. In de daaropvolgende jaren kwamen hier attracties bij, zoals een achtbaan en een zweefmolen. Zo groeide het park langzaam uit tot het attractiepark Duinrell dat we vandaag de dag kennen.

Doelgroep

Attractiepark Duinrell is leuk voor verschillende doelgroepen. Het hele gezin vermaakt zich in het attractiepark of in het Tikibad. De verschillende glijbanen in het Tikibad zijn ieder uniek en sommige glijbanen zijn leuk voor alle leeftijden, terwijl andere glijbanen voor oudere of juist jongere bezoekers zijn. Ook in het attractiepark vind je attracties voor alle leeftijden: van leuke speeltoestellen voor kleuters tot snelle achtbanen voor jongeren en volwassenen.

Horecagelegenheden

Er zijn diverse horecagelegenheden aanwezig op het attractiepark Duinrell. Er is een La Place restaurant aanwezig in de voormalige schaapskooi, inclusief een terras met een speeltuin. Er zijn plekken waar je friet en snacks haalt, een ijsje eet of een drankje bestelt. Ook eet je pannenkoeken in het park, net als verschillende soorten snoep en zoetigheid. In het Tikibad is het ook mogelijk om snacks zoals patat of ijsjes te bestellen. De horecagelegenheden in het park zijn met name in de zomerperiode geopend en in het Tikibad is dit het hele jaar.

Openingstijden Duinrell

De openingstijden van het Tikibad en van het attractiepark verschillen en op de website is een kalender te vinden met daarin de openingstijden per dag. In de zomerperiode is het Tikibad op de meeste dagen van 10:00 tot 22:00 uur geopend en is het attractiepark van 10:00 tot 17:00 of 18:00 uur geopend. In de winterperiode zijn zowel het attractiepark als het Tikibad niet dagelijks geopend en verschillen de openingstijden. In vakantieperiodes kun je beide attracties vaak wel dagelijks bezoeken. Bekijk voor een bezoek altijd de kalender om je ervan te verzekeren dat het park open is.

Route en adres

Vakantie- en Attractiepark Duinrell ligt in Wassenaar in de provincie Zuid-Holland. Je bereikt het attractiepark zowel met de auto als het openbaar vervoer. Reis je met het OV? Dan ga je met de trein naar station Den Haag Centraal of Leiden Centraal. Vanaf beide stations reis je met de bus naar Duinrell. Met de auto volg je de borden in en rond Wassenaar om het parkeerterrein van Duinrell te bereiken. Hier parkeer je zowel voor het attractiepark als voor het Tikibad. Het gaat om betaald parkeren, je koopt een parkeerkaart bij de automaat op het entreeplein.

Adres:
Vakantie- en Attractiepark Duinrell
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar