hellendoorn aanbieding

Avonturenpark Hellendoorn is een attractiepark voor de hele familie. Er zijn speeltoestellen voor de jongste kinderen, leuke attracties voor iets oudere kinderen en ook tieners en volwassenen vermaken zich is snelle achtbanen. Wil je Hellendoorn met korting bezoeken? Er zijn regelmatig Hellendoorn aanbiedingen of Hellendoorn deals waardoor je het park tegen een lagere prijs kunt bezoeken. Met Hellendoorn korting geniet je met het hele gezin van een avontuurlijk dagje uit.

Het park Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is te vinden in Overijssel, in de gelijknamige plaats Hellendoorn. Het attractiepark heeft een oppervlakte van acht hectare en heeft attracties voor alle leeftijden. In het attractiepark vind je ruim dertig topattracties, spectaculaire shows en een outdoor Slidepark. Je vindt onder andere achtbanen, waterattracties en speeltuinen in het park. In het park loopt de parkmascotte Baba rond samen met zijn vrouw Bella. Je kunt ze vinden in hun eigen huisje De Berenboom.

Welke attracties zijn er in Hellendoorn?

In Hellendoorn vind je attracties voor alle leeftijden. De jongste kinderen vermaken zich goed in de verschillende speeltuinen, in een van de carrousels of bij de oldtimerbaan. Ook voor grotere kinderen en volwassenen zijn er leuke attracties te vinden, zoals de achtbanen. Daal af in de donkere riolen in de Rioolrat, ga over de kop in de meedogenloze draak Balagos of ga in de familieachtbaan Donderstenen. Andere leuke familieattracties zijn de wildwaterbaan, het schommelschip en de raftingboot waarin je de rivier op gaat. Er zijn ook attracties zoals zweefmolens te vinden voor jongere gasten.

hellendoorn korting
Naar Avonturenpark Hellendoorn met korting.

Toegangsprijzen

Om Avonturenpark Hellendoorn te bezoeken, heb je een ticket nodig. Je kunt deze tickets aan de kassa kopen, maar ook vooraf online bestellen. Aan de kassa geldt een entreeprijs van €27,50 per persoon. Kinderen t/m 2 jaar mogen het park gratis in. Online zijn de toegangskaartjes vanaf €17,49 per stuk verkrijgbaar. De exacte prijs hangt ervan af hoe ver je in het vooruit boekt en of je een dag kiest waarop er drukte verwacht wordt. Je ziet de prijs per dag als je online bestelt.

Toegang tot Hellendoorn met korting

Er zijn verschillende manieren om Hellendoorn met korting te bezoeken, waarbij de eenvoudigste manier het kopen van een online ticket is. Op deze manier bespaar je tot wel €10 per ticket, wat een flink bedrag is. Kom je met een groep? Ook dan profiteer je van Hellendoorn korting. Groepen vanaf twintig personen betalen €20 per kaartje. Er zijn arrangementen inclusief een hapje en een drankje mogelijk. Voor frequente bezoekers is er een abonnement, waarmee je extra voordelig het park in kunt. Een jaarabonnement kost €70 en een familieabonnement kost €275. Bij het familieabonnement mogen maximaal twee volwassenen, vier kinderen en vier grootouders het park in. Met een abonnement geniet je ook van andere kortingen in en rondom het park.

Hellendoorn aanbiedingen en deals

Op zoek naar een goede Hellendoorn aanbieding? Er zijn regelmatig Hellendoorn aanbiedingen waardoor je het park goedkoper in kunt, bijvoorbeeld in je eentje of met het hele gezin. Tijdens actieperiodes zoals de BTW dagen of de Bol 10-daagse komen er regelmatig Hellendoorn deals voorbij en ook op Black Friday of Cyber Monday kan de Hellendoorn korting flink oplopen. Met Hellendoorn deals geniet je extra van een dagje uit met het hele gezin.

De geschiedenis van Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn begon in 1936 als een theehuis met een terras, waar de eigenaar enkele speeltoestellen aan toevoegde om meer bezoekers te trekken. Er volgden meer speeltoestellen, een doolhof en een sprookjestuin. In 1978 kreeg het park zijn naam: Avonturenpark Hellendoorn. Dit was tevens het jaar waarin de eerste achtbaan geopend werd en er meer attracties waren dan alleen speeltoestellen. Door de jaren heen groeide het park steeds meer, kwamen er meer attracties en meer bezoekers.

Doelgroep

Avonturenpark Hellendoorn is een familiepark waar je met het hele gezin van kunt genieten. Er zijn leuke attracties voor alle leeftijden. De jongste gasten spelen in de speeltuinen, iets oudere kinderen gaan in de carrousels en de zweefmolen en het hele gezin beleeft plezier in attracties zoals de wildwaterbaan of de bootjes. Oudere kinderen en volwassenen beleven een hoop plezier in de achtbanen en andere stoerdere attracties.

Horecagelegenheden Hellendoorn

Op het terrein vind je naast attracties ook horecagelegenheden waar je iets kunt eten of drinken tijdens het dagje uit. Zo is er een locatie met Mexicaans eten, kun je belegde broodjes halen en eet je pasta in het Paviljoen. Er zijn verschillende kiosken met snacks, patat en zoetigheid. Bij vrijwel alle horecagelegenheden kun je een frisdrank of een kop koffie bestellen. Liever een ijsje? Nij Jammie Jammie, Kapitein Baba’s of Bella’s Smakbar kun je dit bestellen. In het park vind je tevens een winkel waar je een leuke souvenir voor mee naar huis kunt kopen.

Openingstijden

De openingstijden van Hellendoorn verschillen en in de openingskalender op de website van het attractiepark zie je de openingstijden per dag. Het park is ten minste van 10:00 tot 17:00 uur geopend, maar dat kan ook tot 17:30 of 18:00 uur zijn. In de zomermaanden gelden er extra lange openingstijden en kun je het park tot 22:00 uur bezoeken. In de kalender zie je of er speciale evenementen zijn en kun je ook checken op welke dagen het park gesloten is.

Route en adres Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn ligt in de gelijknamige plaats Hellendoorn in de provincie Overijssel. Je kunt Hellendoorn zowel met de auto als het openbaar vervoer bereiken. Parkeren doe je op de parkeerplaats tegenover de hoofdingang. Het gaat om betaald parkeren. Met het openbaar vervoer reis je het eenvoudigst per trein naar het station Nijverdal. Vanaf dit station reis je verder met de bus naar de eigen bushalte van Avonturenpark Hellendoorn.

Adres:
Avonturenpark Hellendoorn
Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn