madurodam aanbieding

Julianatoren is een kinderpretpark waar met name kinderen tot tien jaar zich uitstekend vermaken. Het park in Apeldoorn heeft tientallen attracties: van achtbanen en een waterattractie tot trampolines en glijbanen. Wil je Julianatoren met korting bezoeken? Er zijn regelmatig Julianatoren aanbiedingen of Julianatoren deals waarmee je het park voordelig bezoekt. Met Julianatoren korting geniet je extra van een dagje uit met het hele gezin.

-10.00
Tot 10,00 Vroegboekkorting!
Tot 10,00 Vroegboekkorting!
Koop tijdig je tickets en bespaar op de entreeprijs!
Koop tijdig je tickets en bespaar op de entreeprijs! Show Less
ad tickets
Julianatoren Entreeticket bij AD
Met meer dan 60 attracties en shows voor families met kinderen tot 10 jaar is hier...Show More
Met meer dan 60 attracties en shows voor families met kinderen tot 10 jaar is hier ontzettend veel te doen. Je raakt niet uitgespeeld! Show Less

Pretpark Apeldoorn

Julianatoren is een kinderpretpark en bevindt zich in Apeldoorn. In totaal beschikt het park over meer dan zestig attracties, waaronder twee achtbanen en een darkride. Het park richt zich op gezinnen met jongere kinderen, waarbij kinderen tot een leeftijd van tien jaar een fantastische dag beleven in het park. De bekende mascottes van Julianatoren zijn Jul de Muis en Julia de Muis. Ook de andere mascottes van het park kom je tegen tijdens een bezoek, bijvoorbeeld in één van de shows.

Welke attracties zijn er in Julianatoren?

In Julianatoren vind je diverse attracties, waaronder twee achtbanen. De Texas Twister is een achtbaan waarin je je in de prairie van Texas waant en geniet van prachtige uitzichten. De tweede achtbaan is Jul’s Rollerskates, een ideale keuze voor een eerste achtbaanrit. In het Spookslot rijdt je in het donker in een vleermuiskarretje door een slot waar je griezelige dingen tegenkomt. Andere attracties in het park zijn een vrijevaltoren, een waterattractie en een tollende hoed. Er zijn botsauto’s, trampolines, glijbanen en nog veel meer leuke attracties voor kinderen tot en met tien jaar.

julianatoren met korting
Bezoek Julianatoren in Apeldoorn met korting.

Shows Julianatoren

In het park zijn niet alleen attracties te vinden, maar bezoek je ook verschillende shows. In de shows zie je de mascottes van het park in actie en word je meegenomen in spannende of grappige verhalen met deze karakters. De shows variëren ieder seizoen, waardoor het leuk blijft om deze te bezoeken.

Toegangsprijzen Julianatoren

Om Kinderpretpark Julianatoren te bezoeken, heb je een geldig entreebewijs nodig. Een toegangskaartje kost €27,50 per persoon, zowel online als aan de kassa van het park. Er zijn speciale tickets die minimaal een week voor het bezoek geboekt kunnen worden online en hiervoor betaal je €20 per persoon. De reguliere ticketprijs geld voor bezoekers vanaf twee jaar. Kinderen van 0 t/m 1 jaar mogen het park gratis in. Mindervaliden kunnen een voordeliger ticket aan de kassa kopen voor €16,50. Deze tickets zijn online niet verkrijgbaar.

Toegang tot Julianatoren met korting

Een eenvoudige manier om van Julianatoren korting te profiteren is door je tickets op tijd te bestellen online. Als je minimaal zeven dagen voor je bezoek de kaartjes bestelt, profiteer je van €7,50 korting per ticket. Voor het hele gezin bespaar je zo een flink bedrag. Voor bezoekers die regelmatig naar het park komen, kan een abonnement een voordelige keuze zijn. Er zijn drie Julianatoren deals in de vorm van abonnementen. Een abonnement voor één persoon kost €75 per jaar, het gezinsabonnement zilver kost €150 per jaar en het gezinsabonnement goud kost €250. Het verschil is dat je bij het gezinsabonnement goud ook tijdens feestdagen en schoolvakanties het park in kunt en dat je gratis kunt parkeren.

Julianatoren aanbiedingen en deals

Op zoek naar een goede Julianatoren aanbieding? Er zijn regelmatig Julianatoren aanbiedingen waardoor je tegen een lager tarief het kinderpretpark in kunt. Je koopt je kaartjes voor het park tijdens actieperiodes zoals de Bol 10-daagse of BTW dagen om van Julianatoren korting te profiteren. Ook op Black Friday of Cyber Monday zijn er goede Julianatoren deals te vinden, waardoor je Julianatoren met korting kunt bezoeken.

ad tickets
Julianatoren Entreeticket bij AD
Met meer dan 60 attracties en shows voor families met kinderen tot 10 jaar is hier...Show More
Met meer dan 60 attracties en shows voor families met kinderen tot 10 jaar is hier ontzettend veel te doen. Je raakt niet uitgespeeld! Show Less

De geschiedenis van Julianatoren

Het kinderpretpark Juliantoren opende in 1910 met de bouw van de uitkijktoren. Toen heette het park nog Prinses Juliana Toren, tijdens de Tweede Wereldoorlog heette het park Julia Toren en sinds 2014 werd de naam Julianatoren aangenomen. Het park breidde met name in de jaren vijftig uit met bootjes en auto’s en in de jaren zeventig en tachtig kreeg het park een achtbaan. 

Pretpark voor jonge kinderen

Julianatoren staat bekend als een kinderpretpark dat te gek is voor kinderen t/m 10 jaar. De attracties zijn vooral gericht op jongere kinderen, waardoor oudere kinderen het pretpark aan de saaie kant zullen vinden. Met oudere kinderen kun je beter naar een andere pretpark gaan, maar voor gezinnen met kinderen t/m 10 jaar is Julianatoren een fantastisch uitje waarbij kinderen in alle attracties kunnen en optimaal genieten van hun bezoek. Sommige attracties hebben een minimumlengte als vereiste.

Horecagelegenheden Julianatoren

Er zijn verschillende horecagelegenheden te vinden in het park. In Dino’s Cafetaria haal je patat of een andere snack, bij de Hamburger Kiosk eet je de lekkerste burgers en in Jul’s Thai Toko zijn Oosterse snacks verkrijgbaar. Op verschillende punten in het park haal je suikerspinnen, popcorn, softijs en andere zoete snacks. Zin in poffertjes? Die zijn verkrijgbaar in Dina & Dino’s Poffertjes Restaurant.

Openingstijden

De openingstijden van Julianatoren variëren en op de website zie je in een handige kalender van hoe laat tot hoe laat het park open is. Julianatoren is in de wintermaanden gesloten, opent in de voorjaarsvakantie bij goed weer en is in de warmere maanden van het jaar dagelijks geopend. In principe gelden openingstijden van 10:00 tot 17:00 uur, maar het is belangrijk om voor een bezoek de openingstijden op de website te controleren. Het park is soms gesloten of is op zomerdagen langer geopend.

Route en adres Julianatoren

Kinderpretpark Julianatoren ligt in Apeldoorn en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Het park beschikt over twee ruime parkeerterreinen, waar je tegen een parkeertarief kunt parkeren tijdens je bezoek aan Julianatoren. Vanaf parkeerterrein 2, het terrein dat verder van het park ligt, rijdt een gratis pendelbus. Met het openbaar vervoer reis je vanaf het treinstation Apeldoorn met de bus naar het park. Je stapt uit bij de halte Julianatoren.

Adres:
Julianatoren
Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn