plopsa indoor aanbieding

Plopsa Indoor is een grotendeels overdekt pretpark vlakbij Coevorden. Het park heeft de Studio 100-personages als thema en richt zich met name op een jonge doelgroep tot tien jaar. In het park zijn allerlei leuke attracties te vinden: van carrousels en zweefmolens tot een kinderboerderij en speeltuinen. Wil je Plopsa Indoor Coevorden met korting bezoeken? Er zijn regelmatig Plopsa Indoor aanbiedingen of Plopsa Indoor deals waardoor je het park met korting bezoekt. Met een flinke Plopsa Indoor korting geniet je extra van het dagje uit met het gezin.

plopsa indoor aanbieding
Tickets alle Plopsa parken
Ontdek de wereld van Plopsa en reserveer je tickets voordelig online.
Ontdek de wereld van Plopsa en reserveer je tickets voordelig online. Show Less
tripper korting
Tickets met Korting
Beleef een onvergetelijke dag bij Plopsa Indoor Coevorden.
Beleef een onvergetelijke dag bij Plopsa Indoor Coevorden. Show Less

Pretpark Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden is een van de attractieparken die tot de Plopsa-groep behoren. De attracties in het park zijn gethematiseerd naar Studio 100-personages, waaronder Kabouter Plop, Samson & Gert, Mega Mindy en K3. Plopsa Indoor heeft een oppervlakte van 15.000 vierkante meter, waarvan twee derde binnen is en één derde buiten. In het park zijn meer dan twintig attracties te vinden en geniet je met het gezin van verschillende shows.

Welke attracties zijn er in Plopsa Indoor?

In Plopsa Indoor Coevorden vind je diverse attracties, waaronder botsauto’s, carrousels en glijbanen. Er is een zweefmolen met K3-thema, een brandweermolen met K3-thema, een draaiende Anubis-attractie en een Bumba-speeltuin. Er is veel ruimte voor kinderen om te klimmen en te spelen, om in een houten achtbaan met Wickie de Viking-thema te stappen en om dieren te aaien op de dierenweide.

plopsa indoor korting
Bezoek Plopsa Indoor in Coevorden met korting.

Bumba en Kabouter Plop

Bij Plopsa Indoor Coevorden zijn er evenementen en shows te zien. Ontmoet je favoriete personages, zoals Bumba, Maya of Kabouter Plop. Er zijn verschillende shows te zien in het park, zoals de Bumba Show. De evenementen variëren en er is regelmatig iets nieuws te zien. Op de website zie je de actuele shows en evenementen.

Toegangsprijzen Plopsa Coevorden

Om Plopsa Indoor te bezoeken, heb je een geldig toegangsbewijs nodig. Een standaard toegangskaartje kost €25,50 per persoon en geldt voor personen vanaf 1 meter lengte. Personen met een lengte tussen 85 centimeter en 99 centimeter betalen €13,50. Kinderen die kleiner dan 85 centimeter zijn mogen gratis naar binnen. Let op dat kinderen gemeten worden met schoenen aan. Er geldt een speciale prijs van €13,50 voor personen van 70+.

Toegang tot Plopsa Indoor met korting

Er zijn verschillende manieren om van korting te profiteren in Plopsa Indoor Coevorden. Zo is er een speciaal avondticket dat aan de kassa gekocht kan worden drie uur voordat het park sluit. Je kunt zo minder lang genieten van het park, maar betaalt slechts €20,50 voor een kaartje. Ook bezoekers die in groepen komen van ten minste twintig personen krijgen korting en betalen €20,50 voor een kaartje. Hierbij is het belangrijk om vooraf te reserveren. Frequente bezoekers kunnen een abonnement afsluiten. Dit is voordelig wanneer je twee keer of vaker gaat. De jaarkaart kost €49,99 voor personen vanaf 1 meter lengte en €24,99 voor kinderen tussen 85 centimeter en een meter. Er zijn nog meer abonnementen, waarmee je ook van andere kortingen op parken profiteert.

Plopsa Indoor aanbiedingen en deals

Op zoek naar een goede Plopsa Indoor aanbieding? Er zijn regelmatig Plopsa Indoor aanbiedingen waarmee je een voordelig ticket voor het park op de kop ticket. Tijdens actieperiodes zoals de BTW dagen of de Bol 10-daagse profiteer je van Plopsa Indoor korting. Ook op Black Friday of Cyber Monday kun je goede Plopsa Indoor deals vinden, waardoor je een hoop geld bespaart.

De geschiedenis van Plopsa Indoor

Plopsa Indoor Coevorden opende in 2010. Hiervoor waren er al andere Plopsa pretparken, waaronder Plopsaland de Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo. Het park in Coevorden is het eerste Plopsa pretpark in Nederland. In 2013 werd het park verder uitgebreid met een buitengebied waar grotere attracties een plek kregen. K3 opende de buitenattracties op feestelijke wijze aan het bijbehorende plein. Een latere toevoeging was de kinderboerderij in 2016.

Doelgroep

Plopsa Indoor Coevorden is een kleinschalig pretpark dat met name leuk is voor kleine kinderen. De doelgroep van het park is kinderen tot tien jaar. Een goede maatstaf is om te kijken of je kind de juiste leeftijd heeft om naar de Studio 100 personages te kijken en hier fan van is. In dat geval beleeft je kind een fantastische dag in het park met attracties die gebaseerd zijn op zijn of haar favoriete personages.

Horeca in Plopsa Indoor

In Plopsa Indoor Coevorden zijn twee horecagelegenheden te vinden waar je iets kunt eten of drinken tijdens je bezoek aan het park. In het Ploprestaurant eet je bijvoorbeeld hamburgers, kipsaté, poffertje, pannenkoeken en patat. Ook kun je er terecht voor koffie en thee, een gebakje of ijs. De Mega Mindy Bar is de plek waar je frituurgerechten haalt. Naast de twee horecagelegenheden vind je ook een Plopsa Winkel op het terrein. Hier koop je een leuke souvenir of een cadeautje, uiteraard met je favoriete personages als thema.

Openingstijden

De openingstijden van Plopsa Indoor Coevorden verschillen per periode. In schoolvakanties en de zomerperiode gelden de ruimste openingstijden van 10:00 tot 17:00 uur. Op andere dagen, bijvoorbeeld buiten de vakanties om of in weekenden, gelden andere openingstijden. Het park opent soms pas om 10:30 en sluit soms om 16:30. Op de website van Plopsa Indoor Coevorden vind je een kalender waarin je de exacte openingstijden per dag kunt zien, zodat je je bezoek goed kunt voorbereiden.

Route en adres

Plopsa Indoor bevindt zich in Dalen, vlakbij Coevorden, in de provincie Drenthe. Je bereikt het park zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Met de auto parkeer je op het ruime parkeerterrein van Plopsa Indoor Coevorden. Het gaat hierbij om betaald parkeren. Met het openbaar vervoer reis je met de trein naar Coevorden of naar Dalen. Naar Coevorden vertrekken twee treinen per uur vanaf Zwolle, naar Dalen één.

Adres:
Plopsa Indoor Coevorden
Reindersdijk 57
7751 SH Dalen