slagharen aanbieding

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is een populair attractiepark in Overijssel met als thema het Wilde Westen. Dit attractiepark is met name leuk voor gezinnen met jonge kinderen tot een jaar of twaalf. In het attractiepark vind je achtbanen, waterattracties en leuke speelgelegenheden. Bezoek ook het waterpark Aqua Mexicana of overnacht in een van de accommodaties met een Wilde Westen thema. Wil je Slagharen met korting bezoeken? Er zijn regelmatig Slagharen aanbiedingen of Slagharen deals waardoor je met korting naar het attractiepark kunt.

-51%
Slagharen entreeticket 16,50
Slagharen entreeticket 16,50
Bestel jouw tickets nu in de presale voor deze scherpe actieprijs!Show More
Bestel jouw tickets nu in de presale voor deze scherpe actieprijs! Show Less
-€17
ad tickets
Slagharen ticket 16,50
Ontdek naast de vele attracties ook het straatentertainment. Een dag in Slagharen is pas...Show More
Ontdek naast de vele attracties ook het straatentertainment. Een dag in Slagharen is pas echt onvergetelijk als je Randy & Rosie hebt ontmoet. Show Less

Ponypark Slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen ligt in de gelijknamige plaats Slagharen in de provincie Overijssel. Het attractiepark heeft een oppervlakte van 83 hectare en trekt jaarlijks ongeveer een miljoen bezoekers. Voorheen heette het park Shetland Ponypark Slagharen, maar tegenwoordig ligt de focus op de attracties, het waterpark en het vakantiepark. Je vindt leuke attracties voor verschillende leeftijden, zoals achtbanen en waterattracties. In Slagharen waan je je in het Wilde Westen, wat het thema van dit park is.

Welke attracties zijn er in Slagharen?

In het attractiepark Slagharen vind je meer dan dertig attracties. Populaire attracties zijn de twee achtbanen Main Train en Gold Rush. De Main Train is een leuke achtbaan voor kinderen en de Gold Rush is een achtbaan die ook over de kop gaat. In het park vind je tevens een boomstamattractie, een wildwaterbaan in het donker, een kabelbaan, een reuzenrad en zweefmolens. Er zijn een hoop leuke attracties voor jongere kinderen.

met korting naar slagharen
Met korting naar attractiepark Slagharen.

Waterpark Aqua Mexicana

Naast het attractiepark vind je in Slagharen ook het waterpark Aqua Mexicana. Dit zwemparadijs is een belevenis voor het hele gezin. Je waant aan een Mexicaans strand met palmbomen, geniet van tien glijbanen, een groot subtropisch zwembad en waterspeeltuinen. Let erop dat je een apart ticket nodig hebt voor een bezoek aan het waterpark en dat dit niet is inbegrepen in het ticket voor het attractiepark.

Vakantiepark Slagharen

Het is mogelijk om in het vakantiepark van Slagharen te overnachten en zo langer te genieten van het Wilde Westen in Slagharen. Er zijn verschillende accommodaties beschikbaar, waaronder verschillende vakantiehuizen. De huisjes en cottages hebben hetzelfde thema als het park: het Wilde Westen. Je kunt er ook voor kiezen om in de Wigwam Deluxe te overnachten of om gezellig te kamperen op de camping van het vakantiepark.

Toegangsprijzen

Om Slagharen te bezoeken, heb je een ticket nodig. Je bestelt deze tickets online. De toegangsprijzen voor Slagharen verschillen per dag en hangen onder andere af van het seizoen en van de verwachte drukte. Daarnaast zijn tickets voordeliger hoe verder je vooruit boekt. Online bestel je een kaartje voor Slagharen vanaf €18,50 per persoon in plaats van voor €32,50. Kinderen tot en met drie jaar mogen gratis naar binnen. Wil je ook naar waterpark Aqua Mexicana? Bezoekers van het attractiepark kopen een kaartje voor €8,95 per persoon bij de Guest Service.

Toegang tot Slagharen met korting

Een eenvoudige manier om Slagharen met korting te bezoeken, is door je kaartjes vooraf online te bestellen. Zo bespaar je tot wel €14 per kaartje, afhankelijk van de dag waarop je het bezoek plant. Een andere manier om van Slagharen korting te profiteren is door een abonnement af te sluiten. Dit is voordeliger voor bezoekers die meerdere keren per seizoen komen. Met een brons abonnement heb je onbeperkt toegang tot het attractiepark en dit kost €44,90. Met een zilveren, gouden of platinum abonnement profiteer je van extra kortingen in het park, in andere attractieparken en dierentuinen.

Slagharen aanbiedingen en deals

Op zoek naar een goede Slagharen aanbieding? Er zijn regelmatig Slagharen aanbiedingen die ervoor zorgen dat je het park met korting kunt bezoeken. Zo zijn er Crazy First Slagharen deals, waarbij je van hoge kortingen profiteert op de eerste van de maand. Ook op dagen zoals Black Friday of Cybermonday zijn er goede Slagharen aanbiedingen te vinden, net als tijdens actieperiodes zoals de BTW dagen of de Bol 10-daagse.

De geschiedenis van Slagharen

Het attractiepark bestaat al sinds 1963 en opende onder de naam Shetland Ponypark Slagharen. In die tijd waren er vakantiehuisjes en bij ieder vakantiehuisje hoorde een shetlandpony. De ontwikkeling van het attractiepark begon enkele jaren later en ook de hoeveelheid vakantiehuisjes werd uitgebreid. Er kwamen steeds meer attracties bij en de pony’s raakten steeds verder op de achtergrond. Daarom werd in 2000 besloten om de naam te veranderen naar Attractiepark Slagharen.

Doelgroep

Een dag in Slagharen is een leuk uitje voor het hele gezin. Er zijn verschillende attracties en shows waar je met het hele gezin van kunt genieten. De ideale leeftijd voor kinderen is tot 12 jaar. De attracties in het park zijn met name gericht op jongere kinderen en voor oudere kinderen zijn er andere attractieparken met meer achtbanen en attracties die beter bij de leeftijd passen. Gezinnen met jonge kinderen vermaken zich prima één of meerdere dagen in het attractiepark en waterpark.

Horeca in Slagharen

In het attractiepark Slagharen vind je verschillende horecagelegenheden waar je even kunt zitten, iets kunt eten of iets kunt drinken. Alle horecagelegenheden zijn in het Wilde Westen thema. Er zijn restaurants waar je kunt lunchen of avondeten en kiosken waar je een snack of een drankje haalt. Eet bijvoorbeeld een burger bij de Music Hall, dineer bij Big Jake Dinner House or eet pizza en pasta bij Randy’s Pizza & Pasta.

Openingstijden

Het attractiepark Slagharen en Aqua Mexicana hebben ieder eigen openingstijden die variëren. Op de website vind je een handige kalender, waarin je per dag kunt zien wanneer het attractiepark en het waterpark geopend zijn. Zo gelden er in de zomerperiode bijvoorbeeld langere openingstijden in het attractiepark en zijn zowel het attractiepark als het waterpark deels gesloten in de winter. Kijk dus voor een bezoek altijd of Slagharen open is en zo ja, wat de exacte openingstijden zijn. Regulieren openingstijden zijn 10:00 tot 17:00 uur.

Route en adres Slagharen

Attractiepark Slagharen ligt in de provincie Overijssel in de gelijknamige plaats Slagharen, Je bereikt Slagharen zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Met de auto parkeer je vlakbij het attractiepark op de parkeerplaats aan de Zwarte Dijk. Het gaat hierbij om betaald parkeren. Met het openbaar vervoer reis je per trein naar een station in Hardenberg, Coevorden, Zwolle of Hoogeveen. Vanaf deze NS-stations rijden er bussen die voor de deur van het attractiepark stoppen.

Adres:
Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen