toverland aanbieding

Toverland is een van de jongste attractieparken in Nederland en ligt in Noord-Limburg. Het pretpark is deels overdekt en heeft leuke attracties voor jongere en oudere bezoekers. Denk hierbij aan overdekte speeltoestellen, achtbanen en waterattracties voor alle leeftijden. Wil je Toverland met korting bezoeken? Er zijn regelmatig Toverland aanbiedingen of Toverland deals waardoor je het pretpark tegen een lagere entreeprijs kunt bezoeken. Met Toverland korting geniet je als gezin extra van dit dagje uit.

Pretpark Limburg

Attractiepark Toverland ligt in Limburg in de plaats Sevenum en heeft een oppervlakte van 24 hectare. Het park groeide uit van een overdekte speeltuin naar een themapark dat deels overdekt is en deels in de openlucht is. In totaal zijn er 32 attracties in het park te vinden die geschikt zijn voor bezoekers van alle leeftijden. Het park is verdeeld in zes themagebieden: Land van Toos, Wunder Wald, Ithaka, Magische Vallei, Avalon en Port Laguna.

Welke attracties zijn er in Toverland?

Ieder themagebied heeft verschillende attracties. Land van Toos is een grotendeels overdekt gebied met attracties zoals de kindvriendelijke achtbaan Toos-Express en een waterglijbaan. Ook Wunder Wald is grotendeels overdekt met onder andere een boomstamattractie en de entree van de Maximus’ Blitz-Bahn. Ithaka bevindt zich volledig in de buitenlucht en staat in het teken van het Oude Griekenland. Er zijn grotere attracties te vinden zoals de houten achtbaan Troy en een schommelschip. De Magische Vallei is een ander themagebied in de buitenlucht met achtbanen en een wildwaterbaan. Avalon is mythisch en middeleeuws met een darkride en de achtbaan Fenix. Het laatste themagebied, Port Laguna, heeft kermisspellen, een interactieve route en entertainment.

naar toverland met korting
Bezoek Toverland Kerkrade met korting.

Toegangsprijzen Toverland

Attractiepark Toverland werkt met variabele ticketprijzen, wat betekent dat de prijs afhangt van wanneer je het park bezoekt en hoe ver in het vooruit je een ticket boekt. Voor een flexibel ticket in het winterseizoen – dus niet voor een specifieke datum – betaalt een volwassene vanaf 140 centimeter €36. Kinderen van 90 tot 140 centimeter betalen €26 en kleinere kinderen mogen gratis naar binnen. Er zijn ook tickets voor specifieke data te boeken, waarbij je het dagtarief voor die dag betaalt. Bij het boeken van de tickets zie je welke prijzen er op welke dag gelden.

Toegang tot Toverland met korting

Wil je Toverland met korting bezoeken? Een eenvoudige manier om van korting te profiteren is door je ticket vooraf online te boeken. Als je meer dan zeven dagen voor je bezoek een ticket koopt profiteer je van tot wel €7 korting per kaartje. Boek je nul tot zes dagen voor je bezoek? Dan ontvang je online tot €2 korting. Voor bezoekers die meerdere keren per jaar komen, kan een abonnement een goede Toverland aanbieding zijn. Je hebt zo onbeperkt toegang tot het park, krijgt korting op horeca en merchandise en korting bij diverse andere dierentuinen en pretparken. Een abonnement is de goedkoopste keuze als je vier keer of vaker per jaar naar Toverland gaat.

Toverland aanbiedingen en deals

Op zoek naar een goede Toverland aanbieding? Er zijn regelmatig Toverland aanbiedingen waardoor je het park met korting kunt bezoeken. Tijdens actieperiodes zoals de Bol 10-daagse of de BTW dagen zijn er Toverland deals waarbij je van Toverland korting profiteert op één of meerdere tickets. Ook op dagen zoals Cyber Monday of Black Friday zijn er mogelijkheden om tickets voor Toverland met korting te kopen.

De geschiedenis van Toverland

Attractiepark Toverland is een van de jongste attractieparken in Nederland en opende in 2001. Van oorsprong was het park volledig overdekt met attracties voor jonge kinderen, zoals een de Toos-Express en theekopjes. Door de jaren heen zijn er veel attracties bij gekomen, zoals de themagebieden in de buitenlucht met grotere attracties waaronder achtbanen, een schommelschip en waterattracties. Omdat het park van oorsprong voor jonge kinderen was, is dat imago jarenlang blijven plakken, ook al zijn er veel nieuwe attracties in Toverland voor oudere kinderen en volwassenen.

Doelgroep Toverland

Attractiepark Toverland is een leuk uitje voor het hele gezin. In het attractiepark vind je een hoop leuke attracties voor jonge kinderen, die zich met name in de overdekte gedeeltes van het attractiepark goed vermaken. Grotere kinderen en volwassenen beleven plezier aan de achtbanen en waterattracties in het buitengedeelte. Toverland heeft attracties en entertainment voor alle leeftijden, waardoor je er een leuke dag doorbrengt met het hele gezin.

Horecagelegenheden

Er zijn diverse horecagelegenheden te vinden in het attractiepark. Je eet bijvoorbeeld een heerlijke pizza in de Waldstube, bezoekt het exotische terras van Katara Plaza of eet in het à la carte restaurant The Flaming Feather. Je vindt ook diverse horecagelegenheden waar je terecht kunt voor take-away, snacks en zoetigheid. Je haalt bijvoorbeeld een ijsje, popcorn of een suikerspin tijdens je bezoek, maar kunt ook gezellig tafelen met het hele gezin in een echt restaurant. Naast horecagelegenheden zijn er ook souvenirshops in het park, waar je een leuk aandenken aan je dag in Toverland koopt.

Openingstijden Toverland

De openingstijden van Attractiepark Toverland variëren en op de website kun je een kalender vinden waarin je de openingstijden per dag kunt zien. Het attractiepark is in de zomer bijvoorbeeld dagelijks geopend, terwijl dit in het winterseizoen niet zo is en er beperkte openingstijden gelden. Ook in schoolvakanties en weekenden kunnen er speciale openingstijden van toepassing zijn en zijn er dagen waarop het park gesloten is in het winterseizoen. Bekijk de openingstijden dus altijd voor je bezoek, zodat je weet tussen welke tijden je het park kunt bezoeken.

Route en adres

Attractiepark Toverland bevindt zich in Sevenum, een plaats in het noorden van de provincie Limburg. Je bereikt het attractiepark zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Gebruik de navigatie in de auto richting Sevenum en parkeer op het parkeerterrein van het park. Het gaat om betaald parkeren en parkeertickets zijn zowel online als bij de ticketautomaat te verkrijgen. Liever met het openbaar vervoer? Dan reis je met de trein naar het station Horst-Sevenum, vanaf waar er een directe busverbinding met Attractiepark Toverland is.

Adres:
Attractiepark Toverland
Toverlaan 2
5975 MR Sevenum