walibi aanbieding

Walibi Holland is een populair attractiepark in Flevoland waar je met het hele gezin een leuke dag doorbrengt. In Walibi vind je spannende achtbanen, leuke waterattracties en speeltoestellen voor de jongste bezoekers. Er is vermaak voor bezoekers van alle leeftijden in dit park. Wil je Walibi met korting bezoeken? Er zijn regelmatig Walibi aanbiedingen of Walibi deals waardoor je tickets tegen een gereduceerd tarief koopt. Met een fijne Walibi korting geniet je extra met het hele gezin tijdens dit dagje uit.

No coupons found.

Pretpark Biddinghuizen

Het attractiepark Walibi Holland ligt in Biddinghuizen in de provincie Flevoland. Met een oppervlakte van veertig hectare en honderdduizenden bezoekers per jaar is het een van de populairste attractieparken in ons land. In het attractiepark zijn meer dan dertig attracties te vinden, waaronder zeven achtbanen en drie waterattracties. Walibi is een ideale locatie voor een dagje uit met het hele gezin. Er is een hoop te doen voor kleine kinderen, tieners en volwassenen. Iedere leeftijd vermaakt zich in het park. Het park is verdeeld in verschillende gebieden waar een thema aan vast zit, zoals de Speedzone of Wilderness.

Welke attracties zijn er in Walibi?

In Walibi vind je allerlei attracties: van spannende achtbanen tot waterattracties voor het hele gezin en speeltoestellen voor de jongste bezoekers. Voorbeelden van bekende achtbanen in Walibi zijn de Xpress: Platform 13, Goliath, Speed of Sound, Condor en Untamed. Je gaat met het hele gezin in de boomstamattractie Crazy River of in de wildwaterbaan El Rio Grande. Voor jongere kinderen zijn er zweefmolens, botsauto’s en carrousels. Per attractie is er duidelijk aangegeven vanaf welke leeftijd of lengte je de attractie in mag.

walibi met korting tickets
Bezoek Walibi in Biddinghuizen met korting.

Fright Nights: Halloween in Walibi

Het bekendste evenement dat jaarlijks in Walibi georganiseerd wordt, is Halloween Fright Nights. Tijdens dit evenement bezoek je het park in de oktoberweekenden, waarbij er acteur rondlopen in de themagebieden. Je gaat bijvoorbeeld in de spookhuizen, waar je de stuipen op het lijf gejaagd worden door de acteurs. Om het park tijdens de Fright Nights te bezoeken heb je een speciaal ticket nodig. Wees er op tijd bij, want zeker op deze dagen zijn Walibi tickets erg gewild.

Toegangsprijs Walibi

De toegangsprijs voor het attractiepark Walibi verschilt per seizoen. In het laagseizoen betalen personen vanaf 12 jaar €36 voor een kaartje en in het hoogseizoen is dit €38. Kinderen van 0 t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen, kinderen van 3 t/m 5 jaar betalen €18 in het laagseizoen en €19 in het hoogseizoen en kinderen van 6 t/m 11 jaar betalen €29 in het laagseizoen en €31 in het hoogseizoen. Voor senioren vanaf 55 jaar geldt €29 in het laagseizoen en €20 in het hoogseizoen. Het gaat hierbij om de online ticketprijzen.

Toegang tot Walibi met korting

Een eenvoudige manier om een van een kleine Walibi korting te genieten is door in het laagseizoen in plaats van in het hoogseizoen naar het attractiepark te komen. Ook scheelt het tot wel 20% om je tickets online te kopen in plaats van aan de kassa. Ga je vaker naar Walibi? Dan kan het voordelig zijn om een abonnement af te sluiten. Een abonnement kost €92,50 per persoon of €320 voor een familieabonnement vanaf vier personen. Je kunt hiermee niet alleen onbeperkt naar het attractiepark, maar geniet ook van kortingen op andere parken en dierentuinen.

Walibi aanbiedingen en deals

Op zoek naar een goede Walibi aanbieding? Er zijn regelmatig Walibi aanbiedingen waardoor je het park met een flinke prijsverlaging kunt bezoeken. Met acties op dagen zoals Black Friday of Cybermonday profiteer je van Walibi korting. Walibi deals vind je ook tijdens de BTW dagen, de Bol 10-daagse of andere terugkerende actieperiodes. Zo geniet je met het hele gezin extra van een dagje uit.

De geschiedenis van Walibi Flevo

Het attractiepark Walibi werd in 1971 geopend onder de naam Flevohof. Toen was het nog een indianendorp met een ballenbak en modeltreinen. In 1991 ging Flevohof failliet en werd het park overgenomen door de Walibi Group. Er werden attracties gebouwd en het park heropende in 1994 met de nieuwe naam Walibi Flevo. Door de jaren heen heeft Walibi verschillende eigenaren en namen gehad. De attracties werden verbeterd en zijn ook in de laatste jaren nog nieuwe attracties aan het park toegevoegd.

Doelgroep

Walibi heeft een brede doelgroep, omdat er attracties voor alle leeftijden in het park zijn. Of je nu een liefhebber bent van spannende attracties of liever in een rustig bootje zit, in Walibi vind je het allemaal. Er zijn leuke speeltoestellen en carrousels voor de jongste bezoekers, attracties voor iets oudere kinderen en spannende achtbanen voor volwassenen. In Walibi breng je een geslaagde dag door met het hele gezin.

Restaurants in Walibi

Aan horecagelegenheden is er geen gebrek in Walibi. Verspreid over het terrein vind je maar liefst 21 locaties waar je iets kunt eten of drinken. Denk hierbij aan pizza, kebab en patat, maar ook aan restaurants waar je een warme maaltijd kunt eten of een belegd broodje kunt krijgen. Er zijn kramen waar snoep en ijs verkocht wordt, net als frisdrank en andere dranken. Naast horecagelegenheden zijn er ook shops op het terrein te vinden. Hier koop je een leuk aandenken aan je dag in Walibi of een leuk cadeau voor iemand in je familie of vriendenkring.

Openingstijden

De openingstijden van Walibi variëren per dag. Zo is het park in de zomermaanden langer open dan in het najaar en gelden er speciale openingstijden voor schoolvakanties en evenementen. Op de website van Walibi vind je een handige kalender, waarop je voor iedere dag kunt zien hoe lang het park open is. Ook zie je in de kalender op welke dagen het park gesloten is. Het seizoen waarin Walibi geopend is, is van april tot en met oktober, met uitzonderingen op bepaalde schoolvakanties in de winter.

Route en adres Walibi

Walibi Holland ligt in Biddinghuizen in de provincie Flevoland en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer te bereiken. Het is mogelijk om te parkeren op het parkeerterrein bij het park. Het gaat hierbij om bepaald parkeren, waarvoor je een dagtarief betaalt. Je kunt ook een parkeerabonnement afsluiten wanneer je een abonnement op Walibi hebt. Met het openbaar vervoer reis je vanaf station Harderwijk met de bus naar Walibi. Je neemt buslijn 247.

Adres:
Walibi Holland
Spijkweg 30
8256RJ Biddinghuizen